Sanidrõme adviseert douchesysteem Hansgrohe Raindance Select Showerpipe

Soms is het prettig om weer even wat frisser en fitter te worden. Soms wilt u gewoon even heerlijk bijkomen van een lange dag. Maar met welke reden u ook gaat douchen, u kunt altijd genieten van de zachte volle regenstraal van Raindance douches en het optimale comfort van de Ecostat Select thermostaat. De combinatie van de Hansgrohe Raindance douches en de Ecostat Select thermostaat vindt u terug in de nieuwe Hansgrohe Raindance Select Showerpipe: doucheplezier XXL over de hele breedte, dankzij de grote hoofddouche. De thermostaat biedt volop ruimte voor uw douchebenodigdheden. Daarbij biedt deze, met zijn montage in één lijn met de wand, een elegante oplossing om aansluitingen optisch te laten verdwijnen. Sanidrõme presenteert als eerste in Nederland in alle showrooms de Raindance Select Showerpipe 360.

Het perfecte doucheplezier dankzij Raindance Select
Alsof u in een warme zomerregen loopt, alleen onder de vrije hemel. Alleen u en het heldere water, dat zacht uw lichaam omhult. Zo ontspannen voelt een douche onder de Raindance Select Showerpipe aan: uit de hoofddouche vallen volle druppels op u neer en bij de handdouche kiest u zelf tussen de drie verschillende straalsoorten. Het is een bijzonder gevoel, dat moeilijk te omschrijven is. Het is uniek: het is het perfecte doucheplezier.

Hansgrohe    

Comfort en veiligheid met Ecostat Select
De opbouwthermostaat regelt niet alleen de gewenste temperatuur en waterhoeveelheid onder de douche. De thermostaat is volledig vernieuwd, zowel qua design als in functionaliteit. Een ruim planchet voor douchebenodigdheden, een volledig geïsoleerd kraanhuis waardoor de kraan niet heet wordt en de eenvoudige montage vlak tegen de wand, maken van Ecostat Select dé thermostaat van de toekomst. Ecostat Select is verkrijgbaar met een glazen planchet in spiegelend chroom of wit. In combinatie met Raindance Select is het douchesysteem een blikvanger in de badkamer.

Brochure over Sanidrõme adviseert douchesysteem Hansgrohe Raindance Select Showerpipe aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP