pinterest

Contact

UW-woonmagazine.nl is hét platform op het gebied van wonen en interieur. Het online woonplatform is in 2008 opgericht door mediabedrijf BouwMedia BV in Haarlem. De redactie van UW Woonmagazine houdt zich dagelijks bezig met het laatste woonnieuws, trends, interviews en informatieve blogs en artikelen. 

Het belangrijkste woonnieuws wordt gebundeld in de bekende glossy magazines UW Keuken, UW Badkamer, UW Haard en UW Vloer & Wand; een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor consumenten met bouw- en verbouwplannen. Jaarlijks verschijnt ook het koffietafelboek UW Woonboek fraaie reportages van interieur projecten van Nederlandse top interieurarchitecten en designers. De magazines zijn te koop bij verschillende verkooppunten en online te bestellen. Het is ook mogelijk om elke maand het actuele woonnieuws toegestuurd te krijgen via de UW-woonmagazine nieuwsbrief.

LET OP! Wij zijn GEEN winkel of leverancier en kunnen geen prijsinformatie of offertes maken. Kijk voor een winkel op onze website in het menu bij 'verkooplocatie vinden'. Heb je een vraag over een product dat je op de website bent tegengekomen? Neem dan contact op met de leverancier, fabrikant of winkel via de contactgegevens. Wij streven ernaar om je zo goed mogelijk te informeren en inspireren.

Bedankt voor je begrip en veel plezier met UW Woonmagazine!

CONTACT

Rutherfordstraat 25

2014 KA Haarlem

T: 023 521 9858

E: info@bouwmedia.nl

BouwMedia bv

KVK nummer: 34220999

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen