pinterest
Upgrade je toilet met een douchewc

Upgrade je toilet met een douchewc

Op zoek naar een upgrade voor in het kleinste kamertje? Geberit biedt alles wat je nodig hebt voor een overgang van een standaard toilet naar een AquaClean douchewc. Met hun uitgebreide service, van het kiezen van het juiste model tot aan de daadwerkelijke installatie, en zelfs het bieden van onderhoud op afstand, vind je gemakkelijk een passend toilet voor jou.

De service begint al bij de keuze van het juiste model. De adviseurs van Geberit kennen alle producten door en door, waardoor het selecteren van het perfecte model een eenvoudige taak wordt. Alle vragen kunnen vóór de aankoop worden beantwoord via de adviseur of via de diverse informatiekanalen van Geberit, zoals brochures, de website en telefonisch advies.

FotoUpgrade je toilet met een douchewc

Try before you buy

Het is essentieel om de douchewc persoonlijk te ervaren voordat je tot aanschaf overgaat. Daarom zijn er AquaClean testtoiletten beschikbaar in verschillende partner-showrooms door heel Nederland, of je kunt een afspraak maken in het Geberit AquaClean Experience Center in Nieuwegein om de modellen te bekijken en uit te proberen.

Eenmaal gekozen, is de installatie een fluitje van een cent dankzij de handige verpakking en moeiteloze montage. Scan de QR-code op de wc-deksel voor de instructies en je kunt de douchewc in gebruik nemen!

Lees ook: Zonder hakken en breken een nieuw toilet

FotoUpgrade je toilet met een douchewc

Onderhoudsarm

Of je douchewc gloednieuw is of al jarenlang dienstdoet, Geberit staat altijd klaar voor toegankelijk en doordacht onderhoud. Met handige video's in de Geberit Home-app, handleidingen en een webshop voor benodigdheden, wordt het onderhoud een moeiteloze taak. Als je vragen hebt, staan de Geberit klantenservicemedewerkers telefonisch of per e-mail klaar om informatie te verstrekken, of zelfs om onderhoud op afstand uit te voeren vanuit het hoofdkantoor in Nieuwegein! 

Meer informatie over de Geberit AquaClean, inclusief de verschillende modellen en verkooppunten met testtoiletten, vind je op de website van Geberit.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen