pinterest
‘HygieneFlush’ spoelsysteem voor perfecte hygiëne op het toilet

‘HygieneFlush’ spoelsysteem voor perfecte hygiëne op het toilet

Het was nog nooit zo eenvoudig om te zorgen voor maximale hygiëne op het toilet! De nieuw ontwikkelde spoeling van de Duravit toiletten zorgt ervoor dat je toilet optimaal wordt gereinigd tijdens het spoelen. Wil jij dit ook? In dit artikel vertellen we je er meer over. 

Foto‘HygieneFlush’ spoelsysteem voor perfecte hygiëne op het toilet

Nieuw aan het HygieneFlush spoelsysteem van Duravit is de krachtige spoelstroom. De perfect doordachte waterstroom creëert een draaikolk die altijd een ideale spoeling garandeert met slechts 4,5 liter water. De roterende spoeling wordt in de Duravit toiletten gecombineerd met de open Rimless spoelrandtechnologie. Het voorste gedeelte wordt altijd perfect gereinigd via een stroomopwaartse opening en gelukkig zijn hierbij ongewenst spatten verleden tijd.

Foto‘HygieneFlush’ spoelsysteem voor perfecte hygiëne op het toilet

Extra hygiënische glazuur

Voor nog meer hygiëne zijn alle nieuwe HygieneFlush-toiletten standaard uitgerust met het beproefde HygieneGlaze keramische glazuur. HygieneGlaze bereikt een voorheen onbereikbaar niveau van remming van bacteriële vermenigvuldiging: ongeveer 90% wordt na slechts zes uur gedood en ongeveer 99,9% (bijvoorbeeld E. coli-bacteriën) wordt na 24 uur gedood. Het antibacteriële glazuur wordt in het toilet gebrand. Op deze manier is het extra effectief waar bacteriën bijzonder vaak voorkomen.

Foto‘HygieneFlush’ spoelsysteem voor perfecte hygiëne op het toilet

De beide hygiënefuncties HygieneFlush en HygieneGlaze van Duravit bieden samen maximale hygiëne en bescherming voor de perfecte feel-good ervaring op het toilet.

Meer weten over deze toiletten? Lees alles over HygieneFlus op de website van Duravit en download hier de digitale brochure.

Informatie aanvragen bij Duravit

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen