pinterest
Het Geberit Acanto toilet presteert nog beter

Het Geberit Acanto toilet presteert nog beter

Het Acanto closet, onderdeel van de populaire badkamerserie Acanto, werd in 2017 succesvol geïntroduceerd door Geberit. Nu wordt het closet, met zijn bekende vorm en slanke closetzitting, naar een nieuw niveau getild met verbeterde TurboFlush-technologie voor een buitengewoon schoon spoelresultaat.

Stiller en grondiger

FotoHet Geberit Acanto toilet presteert nog beter

Bij het nieuwe Acanto closet is vooral de TurboFlush-technologie verbeterd. Door de hydraulische optimalisatie aan de binnenkant van het keramiek hebben de ontwikkelaars van Geberit het spoelvermogen vergroot, het closet stiller en grondiger laten spoelen en de reiniging vereenvoudigd. Ook is de belastbaarheid van de wc-zitting verhoogd (tot 300 kilo) en de installatie vereenvoudigd. De TurboFlush-spoeltechnologie maakt veel minder geluid dan conventionele spoelingen, zodat je 's nachts niet wordt gestoord door het doorspoelen van het closet.

Krachtige draaikolk

FotoHet Geberit Acanto toilet presteert nog beter

De optimaal ontworpen, asymmetrische binnenvorm zorgt ervoor dat het spoelwater als een krachtige draaikolk door het keramiek stroomt, waarbij de waterstroom nauwkeurig wordt gestuurd. Dit maakt een volledige oppervlakspoeling en een hoog spoelvermogen mogelijk, waardoor het closet veel krachtiger en gelijkmatiger spoelt dan vereist, zowel bij de grote als de kleine spoeling. 

Randloos maakt beter schoon

FotoHet Geberit Acanto toilet presteert nog beter

Dankzij het randloze ontwerp is het nieuwe Geberit Acanto wandcloset met TurboFlush eenvoudig te reinigen. De wc-zitting en deksel kunnen in één eenvoudige beweging worden verwijderd en teruggeplaatst. Na verwijdering zijn ze gemakkelijk schoon te maken. Het schoonmaken is daardoor snel en moeilijk bereikbare plekken zijn verleden tijd. Na het schoonmaken kan de wc-zitting eenvoudig worden teruggeplaatst.

Wil je meer weten over de toiletten en andere producten van Geberit? Vraag hier de brochure aan

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen