pinterest
Geberit touch-free bedieningsplaat Sigma80

Geberit touch-free bedieningsplaat Sigma80

De Geberit Sigma80 touch-free bedieningsplaat is ontworpen om aan de meest veeleisende behoeften te voldoen ten aanzien van design, hygiëne en bedieningsgemak. De nieuwe glazen designplaat is bewegingsgevoelig waardoor de plaat niet aangeraakt hoeft te worden bij het doorspoelen van het toilet. De Geberit Sigma80 heeft en 2-toets spoeltechniek, voor een gewone en een waterbesparende spoeling, welke middels twee lichtvelden zichtbaar zijn. De hand hoeft slechts kortstondig voor het grotere of kleinere lichtveld bewogen te worden om het toilet te laten doorspoelen. De Sigma80 bevat verder een stand-by modus en biedt de eindgebruiker de mogelijkheid een groot aantal functies van de bedieningsplaat naar eigen smaak in te stellen en te wijzigen.

Stelt u zich eens voor dat u voor het toilet staat. De wand boven het toilet laat een elegante, zwarte of spiegelende glazen plaat zien. Zodra u dichterbij komt, komt de bedieningsplaat tot leven door subtiele lichtvelden. Wanneer u uw hand voor één van de lichtvelden houdt, spoelt het toilet automatisch door. En dat is niet alles: als u niet meer in de buurt bent van het toilet, zorgt de elektronica, die zich achter de glazen plaat bevindt, dat de stand-by modus ingeschakeld wordt en dat de lichtvelden uitgaan.

Een handbeweging volstaat
De Geberit Sigma80 werkt op 2-toets spoeltechniek. In plaats van twee knoppen van verschillende grootte heeft de bedieningsplaat twee lichtvelden – de één groter dan de ander. Om het toilet te laten doorspoelen hoeft de hand slechts kort voor het grotere of kleinere lichtveld bewogen te worden. De ingebouwde techniek achter de plaat zorgt vervolgens voor de rest.

Gepersonaliseerde instellingen
De eindgebruiker krijgt de mogelijkheid om een groot aantal functies van de bedieningsplaat naar eigen smaak in te stellen en te wijzigen. Met enkele handbewegingen kan hij of zij bepalen of de twee lichtvelden (led verlichting) constant moeten branden of alleen wanneer de ingebouwde sensor detecteert dat het toilet wordt gebruikt. Er kan uit vijf verschillende kleuren licht gekozen worden, waardoor de gebruiker het gemakkelijk aan kan passen aan het badkamerinterieur en aan zijn of haar eigen voorkeur. Bovendien kan de Sigma80 zo geprogrammeerd worden dat het toilet automatisch doorspoelt, telkens als er gebruik van wordt gemaakt, zonder dat de hand voor de bewegingssensor gehouden hoeft te worden (vergelijkbaar met infrarood technologie). Tot slot bevat de plaat een reinigingsmodus waarbij alle functies tijdelijk worden uitgeschakeld. Dit voorkomt dat het toilet gaat spoelen tijdens het schoonmaken van de glazen bedieningsplaat.

De Geberit Sigma80 is bekroond met de iF product design award 2012 en is vanaf april 2012 te verkrijgen bij de meeste sanitair showrooms in Nederland of via de installateur.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen