pinterest
Geberit ronde spoelknop Type 01 en 10

Geberit ronde spoelknop Type 01 en 10

Toiletbediening Type 01 en Type 10 van Geberit hebben bediening op afstand, waardoor het toiletcomfort wordt verhoogd en er nieuwe designmogelijkheden mogelijk zijn. De nieuwe ronde spoelknoppen hebben slechts een diameter van 80 mm en zijn op maximaal 2 meter vanaf het toilet op elke gewenste positie te installeren. 

De bediening is pneumatisch, oftewel middels luchtdruk, en kent een grote en een kleine spoeling. Niet alleen met betrekking tot de plaatsing in de ruimte, maar ook qua materiaal en kleur zijn de Typen 01 en 10 van Geberit zeer veelzijdig.  Door het toilet op afstand te bedienen, biedt Geberit de consument de mogelijkheid de toiletruimte met een nog grotere ontwerpvrijheid in te richten. Type 01 en 10 zijn uitzonderlijk klein en subtiel vormgegeven, waardoor elegantie overheerst.

De Geberit Type 01 (FOTO 3) is verkrijgbaar in glans verchroomd, mat verchroomd of alpien wit. Bij Type 10 (FOTO 2) kan er gekozen worden uit 6 afwerkingen, ieder voorzien van 2 kleurcombinaties, te weten: glans- / mat verchroomd, mat- / glansverchroomd, rvs uiterlijk gecombineerd met glansverchroomd, zwart met glansverchroomd, wit gecombineerd met verguld of wit versus glansverchroomd.

Beide Typen kunnen eenvoudig met inbouwreservoirs van de Geberit Sigma en Omega serie worden gecombineerd.

Foto 2: Type 10
Foto 3: Type 01

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen