pinterest
Sigma50 bedieningsplaat | Geberit

Sigma50 bedieningsplaat | Geberit

In menig toiletruimte siert de Sigma50 bedieningsplaat al geruime tijd de wand boven het closet. Deze geliefde tweeknopsplaat is niet alleen een vaste waarde in de Geberit badkamercollectie, maar staat ook bekend om zijn verfijnde ontwerp en uitgebreide kleur- en materiaalkeuzes. Recentelijk heeft Geberit drie nieuwe metaalkleuren toegevoegd aan dit iconische assortiment, namelijk roodgoud, zwartchroom en messing. Deze nieuwe bedieningsplaten zijn vanaf nu beschikbaar, en ze brengen een nieuwe mate van elegantie en stijl naar de badkamer.

In de huidige modewereld en interieurontwerp is de trendy metallic-look populairder dan ooit. Ook de ton-sur-ton kleurstelling wordt veel toegepast in ons interieur. Geberit speelt slim in op deze trends door de Sigma50 bedieningsplaat uit te breiden met nieuwe, ééntonige metaalkleuren zoals roodgoud, zwartchroom en messing voor de sanitaire ruimte.

De slanke, gebogen bedieningstoetsen van de Sigma50 creëren subtiele lichtreflecties, waardoor deze bedieningsplaat een gewild functioneel stuk boven het toilet wordt. Naast metaalkleuren is de Sigma50 beschikbaar in verschillende hoogwaardige materialen zoals glas, kunststof en leisteen, en kan deze optioneel worden uitgerust met een Geberit Stickhouder voor een verfrissende spoeling

Wil je meer informatie? Vraag de brochure aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen