Veelzijdig toiletdesign van Geberit

Ruim tien jaar geleden introduceerde Geberit Monolith de sanitairmodule met geïntegreerd reservoir. Deze werd voor de wand geplaatst en geeft, naast zijn onovertroffen functie, het toilet een designuitstraling mee. De Monolith en de Monolith Plus sanitairmodules zijn tegenwoordig zelfs verkrijgbaar met zij- en frontbekleding in verschillende oppervlakken en kleuren. Om zo mee te gaan met de badkamertrends voor vloer en wand.

Nieuwe frontbekleding in veiligheidsglas en keramiek

geberit monolith

De frontbekleding van de Monolith als de Monolith Plus is verkrijgbaar in veiligheidsglas in de kleuren zwart en wit. De twee nieuwe glaskleuren zijn zandgrijs en lava. Maar er kan ook gekozen worden voor een keramiekfront in beton- of leisteenlook. Door deze uitbreiding van kleuren voor beide sanitairmodules kunnen ze nog vaker worden toegepast in moderne badkamers en toiletruimtes. Ook zijn er combinatiemogelijkheden met verschillende andere Geberit badkamerseries.

Zwartchroom 

Geberit zwartchroom Monolith 

De zijbekleding was tot nog toe alleen verkrijgbaar in geborsteld chroom. Geberit heeft daar zwartchroom aan toegevoegd. Dit is een mooie strakke en stijlvolle kleur dat goed combineert met andere donkere frontvarianten als zwart, lava en leisteen. Het zijpaneel in geborsteld chroom combineert daarentegen weer mooi met de lichtere kleuren wit, zandgrijs en betonlook.

Installatie zonder hakken en breken

Geberit Monolith

Wie het toilet een make-over wil geven zonder zwaar te verbouwen, kan kiezen voor de Geberit Monolith en Monolith Plus. Soms kan er geen waterreservoir achter de wand worden geplaatst, maar daar heeft geberit ook een oplossing voor, de sanitairmodule. Deze behuizing bevat alle sanitairtechnieken en draagt het wc-keramiek. Esthetisch is dit veel mooier dan klassieke opbouwreservoirs. Ook de installatie is snel en eenvoudig. De Monolith kan zonder hak- of breekwerk op de juiste plaats geïnstalleerd worden. Alle aansluitingen zijn achter het element verborgen. De Monolith Plus sanitairmodule, het woord zegt het al, biedt allerlei extra functies voor meer comfort in de badkamer, zoals een geïntegreerde LED-verlichting, een geurafzuiging en een gemakkelijk schoon te houden bedieningspaneel.

Informatie aanvragen bij Geberit

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen