pinterest
Zonder hakken en breken een nieuw toilet

Zonder hakken en breken een nieuw toilet

Zonder hakken of breken kun je je oude toilet vrij eenvoudig moderniseren met de Geberit Monolith sanitairmodule. Deze staat voor de wand en is een stijlvol alternatief voor toiletten waar een inbouwreservoir niet mogelijk of gewenst is. De Monolith Plus, met zijn geoptimaliseerde ontwerp en elektronisch gestuurde functies zoals verlichting, geurafzuiging en intervalspoeling, biedt een gestroomlijnde bediening.

Soft-touch en LED-licht

FotoZonder hakken en breken een nieuw toilet

Het nieuwe ontwerp van de Monolith Plus bevat soft-touch knoppen voor spoeling, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en materialen. De LED-lichtbalk zorgt voor subtiel licht en biedt vier instelbare lichtstemmingen voor een harmonieuze sfeer die perfect past bij de andere Geberit badkamerproducten en accessoires.

Elektronisch gestuurde functies 

FotoZonder hakken en breken een nieuw toilet

De sanitairmodules van Geberit Monolith zijn een design alternatief voor de traditionele opbouwreservoirs en zorgen voor een overbrugging tussen tussen inbouw- en opbouwtechniek van wc’s. Ze bieden al sinds 2010 een alternatief voor zowel nieuwbouw als modernisering van de badkamer of het toilet. De herziene sanitairmodule Geberit Monolith Plus valt op door zijn uitgebreide reeks elektronisch gestuurde functies. Deze omvatten de verlichtingsinstellingen, de geurafzuiging, de instellingen voor het spoelvolume en de intervalspoeling.  

Installeren en gebruiken

FotoZonder hakken en breken een nieuw toilet

Het installeren van de Monolith Plus is eenvoudig voor vakmensen. Dankzij de compacte afmetingen en veelzijdigheid zijn deze modules geschikt voor verschillende toilettypen en renovatieprojecten, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor een moderne upgrade van je toilet en badkamer. En met de Geberit Home-app kun je de Monolith Plus eenvoudig bedienen via Bluetooth®, waarbij je functies zoals spoelvolume, geurafzuiging en lichttemperatuur naar wens aanpast. De intervalspoeling zorgt voor waterhygiëne tijdens afwezigheid door regelmatig doorspoelen te programmeren via de app.

Ben je ook op zoek naar een upgrade van je badkamer of toilet, vraag dan de brochure aan. 

geberit.nl

Informatie aanvragen bij Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen