pinterest
Zonder hakken en breken een nieuw toilet

Zonder hakken en breken een nieuw toilet

Zonder hakken of breken kun je je oude toilet vrij eenvoudig moderniseren met de Geberit Monolith sanitairmodule. Deze staat voor de wand en is een stijlvol alternatief voor toiletten waar een inbouwreservoir niet mogelijk of gewenst is. De Monolith Plus, met zijn geoptimaliseerde ontwerp en elektronisch gestuurde functies zoals verlichting, geurafzuiging en intervalspoeling, biedt een gestroomlijnde bediening.

Soft-touch en LED-licht

FotoZonder hakken en breken een nieuw toilet

Het nieuwe ontwerp van de Monolith Plus bevat soft-touch knoppen voor spoeling, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en materialen. De LED-lichtbalk zorgt voor subtiel licht en biedt vier instelbare lichtstemmingen voor een harmonieuze sfeer die perfect past bij de andere Geberit badkamerproducten en accessoires.

Elektronisch gestuurde functies 

FotoZonder hakken en breken een nieuw toilet

De sanitairmodules van Geberit Monolith zijn een design alternatief voor de traditionele opbouwreservoirs en zorgen voor een overbrugging tussen tussen inbouw- en opbouwtechniek van wc’s. Ze bieden al sinds 2010 een alternatief voor zowel nieuwbouw als modernisering van de badkamer of het toilet. De herziene sanitairmodule Geberit Monolith Plus valt op door zijn uitgebreide reeks elektronisch gestuurde functies. Deze omvatten de verlichtingsinstellingen, de geurafzuiging, de instellingen voor het spoelvolume en de intervalspoeling.  

Installeren en gebruiken

FotoZonder hakken en breken een nieuw toilet

Het installeren van de Monolith Plus is eenvoudig voor vakmensen. Dankzij de compacte afmetingen en veelzijdigheid zijn deze modules geschikt voor verschillende toilettypen en renovatieprojecten, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor een moderne upgrade van je toilet en badkamer. En met de Geberit Home-app kun je de Monolith Plus eenvoudig bedienen via Bluetooth®, waarbij je functies zoals spoelvolume, geurafzuiging en lichttemperatuur naar wens aanpast. De intervalspoeling zorgt voor waterhygiëne tijdens afwezigheid door regelmatig doorspoelen te programmeren via de app.

Ben je ook op zoek naar een upgrade van je badkamer of toilet, vraag dan de brochure aan. 

geberit.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen