pinterest
\
Weg met de rommelige washoek!

Weg met de rommelige washoek!

Als je denkt aan een mooie badkamer, zie je waarschijnlijk een nette ruimte voor je met mooie tegels, een moderne wastafel met een grote spiegel en misschien een fijne regendouche. Wat je waarschijnlijk niet voor ogen hebt, is een hoek met een wasmachine en droger die in het zicht staan en alle accessoires die rommel veroorzaken.

Wil je je wasmachine en droger netjes uit het zicht hebben, maar toch makkelijk kunnen gebruiken? Dan is een wasmachinekast van Wasombouw precies wat je nodig hebt. Deze kasten zijn speciaal gemaakt om je wasmachine en droger te verbergen en je badkamer of wasruimte er netjes en strak uit te laten zien. Daarnaast hebben deze kasten ook extra opbergruimte, zodat je er spullen zoals wasmiddel, handdoeken en zelfs een stofzuiger in kwijt kunt. 

Functionaliteit en extra opbergruimte

De kasten zijn vervaardigd uit hoogwaardig MDF-materiaal, zijn vochtbestendig, vangen de trillingen van de machine(s) op, en hebben een indrukwekkende draagcapaciteit van 300 kilo. Wasombouw biedt ook diverse accessoires, zoals handgrepen en ladeboxen met soft close sluiting, zodat je je kast helemaal naar wens kunt personaliseren. Dit betekent dat je investering niet alleen bijdraagt aan een opgeruimde badkamer, maar ook lang meegaat.

Afbeelding

Een ander voordeel is dat je de kasten kunt aanpassen aan jouw smaak en ruimte. Of je nu een kleine kast nodig hebt voor een smalle hoek of een grotere kast voor een ruimere badkamer, je kunt kiezen uit verschillende maten, kleuren en stijlen. Zo weet je zeker dat de kast past bij de rest van je badkamer.

Een merk met expertise

Wasombouw is een Nederlands merk dat al jaren gespecialiseerd is in het maken van deze handige wasmachinekasten. Ze begrijpen dat een badkamer meer is dan alleen een plek om je klaar te maken voor de dag; het is een ruimte waar je tot rust komt en even kunt ontspannen. Daarom maken ze kasten die niet alleen praktisch zijn, maar ook mooi. Ze kunnen goed tegen het vocht in badkamers en vangen dankzij de speciale constructie de trillingen van de wasmachine op. De vier muurbeugels zorgen ervoor dat de machine stevig staat en niet uit de kast kan vallen.

Met een wasmachinekast ziet je badkamer of wasruimte er meteen een stuk opgeruimder uit. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over een rommelige washoek, en je hebt bovendien extra ruimte om je spullen netjes op te bergen. Je zult verbaasd zijn hoeveel verschil een goed ontworpen kast kan maken in je badkamer of wasruimte. Bekijk de website van Wasombouw en ontdek de verschillende opties.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen