pinterest
Een georganiseerde wasruimte met Wasombouw

Een georganiseerde wasruimte met Wasombouw

Zonder gedoe de was doen, dat doe je met de wasmachine kasten van Wasombouw. Waarom? Omdat de kasten zorgen voor overzicht en gemak, waar je ook bent. Er is voor elke ruimte een perfecte oplossing om je wasmachine discreet en handig op te bergen. Met de wasmachine kasten plaats je jouw wasmachine op een verhoging en heb je dus geen gedoe meer met de was uit de machine halen, en heb je je wasmiddel en andere benodigdheden altijd bij de hand!

Altijd een passende kast

Zelfs in de badkamer zijn de kasten een goede toevoeging. De kasten zijn vochtbestendig en gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal. Vanwege het draagvermogen van 300 kilo is het ook mogelijk om ze te gebruiken voor een droger, wasmiddelen, een strijkplank en voor het opbergen van linnengoed. Zo is alles netjes georganiseerd in onderkasten en hangkasten, maar wel uit het zicht!

FotoEen georganiseerde wasruimte met Wasombouw

Ontdek de veelzijdigheid van deze stijlvolle kasten, want je kunt deze ook in de (bij)keuken plaatsen en deze slim gebruiken om bijvoorbeeld de koelkast te verbergen. Hierdoor heb je de vrijheid om de wasruimte, badkamer of bijkeuken volledig naar eigen wens in te richten.

Een goede combinatie

FotoEen georganiseerde wasruimte met Wasombouw

Of je nu een hoge of lage ruimte hebt, een compacte of uitgebreide wasruimte hebt, of een schuin dak hebt: het modulaire kastsysteem past overal. Bovendien kunnen alle kasten onderling worden gecombineerd, waardoor je een unieke en functionele opstelling krijgt.

Voor meer informatie over de wasmachine kasten kijk je op de website van Wasombouw

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen