Geef je badkamer stijl met een Thebalux ‘Ribbed’ badkamermeubel

Hout in de badkamer geeft de ruimte sfeer. Houten badkamermeubels en accessoires zorgen voor een natuurlijke uitstraling en dat brengt rust in de ruimte. Precies wat je in de badkamer nodig hebt! Nieuw zijn badkamermeubels met houten geribbelde fronten. Deze stijlvolle meubels zijn bekleed met verticale houten latjes, die perfect passen bij de houten wandpanelen en andere interieurtrends van dit moment. Hoe mooi is dat! 


Badkamer in Scandinavische stijl

Lichte kleuren, houten meubels en neutrale tonen, dat zijn dé elementen die horen bij een Scandinavische badkamer. De nieuwste badkamermeubelen met verticaal geribbelde fronten van Thebalux zorgen voor net wat meer levendigheid en warmte in de ruimte. Thebalux Ribbed geeft de impressie van een echt houten front met verticale houten latjes. Met als grote voordeel, in tegenstelling tot echt hout, dat dit een MDF foliefront is dat niet krom zal gaan trekken. 


De Ribbed fronten van Thebalux zijn mogelijk op alle breedtematen onderkasten, hoge én halfhoge kasten en verkrijgbaar in kleuren Ribbed Navarro Eiken en Ribbed Nero. De zwarte versie is ook zeer geschikt voor andere badkamerstijlen.


Wil je meer weten over deze badkamermeubels met een unieke uitstraling? Bezoek dan de Thebalux website

Bekijk hier meer stijlvolle badkamermeubels en download het Thebalux badkamerboek ter inspiratie!

Thebalux

Uw badkamer is pas áf met Thebalux!

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen