pinterest
4 musthaves in een moderne badkamer

4 musthaves in een moderne badkamer

Tegenwoordig zijn badkamers in alle soorten en maten samen te stellen. Ook hebben deze een hele andere functie gekregen door de jaren heen. Vroeger was een badkamer een plek om je klaar te maken voor de dag en moest deze vooral praktisch zijn. Tegenwoordig dient een badkamer ook als een plek om tot rust te komen en van de luxe te genieten. Zo zijn er een aantal musthaves wanneer het aankomt op een moderne badkamer.

1. Grote spiegel

In een moderne badkamer kan een grote spiegel niet ontbreken. Zo is een grote spiegel niet alleen praktisch, omdat je er uiteraard veel in kunt zien, maar daarnaast weerkaatst een grote spiegel erg veel licht. Door het creëren van veel licht lijkt jouw badkamer een stuk ruimer en warmer. Ook is een grote spiegel mooi in combinatie met een dubbele wasbak en de juiste verlichting.

Foto4 musthaves in een moderne badkamer

2. Inloopdouche

Een inloopdouche kan in een hedendaagse moderne badkamer niet ontbreken. Een inloopdouche geeft een gevoel van pure luxe tijdens het douchen. In combinatie met een regendouche kom je  compleet tot rust. Dat je gewoon naar binnen stapt zonder dat je over een drempel hoeft te stappen, geeft je een gevoel van rust en zorgt voor een complete eenheid in de moderne badkamer. 

3. Vrijstaand bad

Wat er tegenwoordig helemaal niet meer mag ontbreken in een moderne badkamer is een vrijstaand bad. Vroeger stonden badkuipen nog heel statisch langs de kant van de muur en waren deze ingebouwd en compleet betegeld. Tegenwoordig is het juist gebruikelijk om een badkuip te plaatsen in de open ruimte. Zo heb je een compleet open en vrij gevoel wanneer je gebruik maakt van jouw badkuip. 

Foto4 musthaves in een moderne badkamer

4. Verlichting

Met de juiste verlichting in je moderne badkamer zorg je voor de juiste sfeer. Zo kan je juist gaan voor wat meer gedimd licht om een meer relaxte en ontspannen sfeer te creëren. Daarnaast is juist veel en helder licht juist een goed idee om jouw moderne badkamer veel ruimer te laten voelen. In combinatie met de grote spiegel kan dit erg goed uitkomen. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een mix van beide. Zo kan je het licht dimmen wanneer je wilt relaxen en veel licht gebruiken om je ’s ochtends klaar te maken. 

Een showroom is altijd de perfecte plek om de beste inspiratie op te doen voor een moderne badkamer. Laurens Badkamers in Nijverdal heeft bijvoorbeeld een recentelijk compleet vernieuwde showroom met een ruim aanbod diverse sanitair en badkamermeubels voor een moderne badkamer. Je kunt hier ook een gratis lookbook aanvragen om je te laten inspireren!

X2O badkamers

Ga voor de badkamer die je aan iedereen wilt laten zien!

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen