De betere badkamer!

Heb je plannen voor een nieuwe badkamer of nieuw sanitair? Een leuke uitdaging waarbij het opdoen van badkamerinspiratie en ideeën een belangrijke start is. Bij een erkende badkamerspecialist ben je zeker aan het juiste adres. Deze specialist helpt, inspireert, adviseert en mist geen detail. Bovendien ontwerpen ze keer op keer de betere badkamer en kunnen zij deze ook nog eens vakkundig installeren. Je wordt hier dus volledig ontzorgd. 

Van A tot Z geregeld

Hoe handig is het als alles van A tot Z voor je wordt geregeld. Met de hulp van Sanidrõme kan je straks zorgeloos genieten van je nieuwe badkamer en van jarenlang badkamerplezier. Van complete badkamers, toiletruimtes, sanitair, wellnessruimtes en tegelvloeren voor het hele huis; je bent hier van harte welkom voor deskundig advies over allerlei badkameroplossingen, creatieve badkamerontwerpen, levering en vakkundige installatie. Je vindt er onder andere alles voor een luxe doucheruimte: van de nieuwste collecties douchewanden van Sealskin, tot onderhoudsarme Easy Drain douchegoten en Sunshower toestellen in verschillende maten en kleuren. Een echte wellness ervaring!

Laat je inspireren

Hecht je vooral aan luxe en comfort of staat juist de functionaliteit voorop? Hoe verhoudt de badkamer zich tot de totale woonruimte en welke stijl heeft je voorkeur? Wat is de gezinssamenstelling? Kortom, wat past bij jou? Op de website van Sanidrome kan je alvast veel badkamerinspiratie opdoen:

Advies op maat

In de sfeervolle badkamershowrooms verspreid over heel Nederland kan je je oriënteren en volop inspiratie opdoen. Laat je inspireren door de verschillende badkamer- en toiletopstellingen en krijg uitgebreid advies met een 3D ontwerp van jouw nieuwe droombadkamer. Met praktisch inzicht, vakmanschap, creativiteit en productkennis helpen de badkamerspecialisten om samen met jou te komen tot het beste ontwerp. Vanuit persoonlijke voorkeuren, beschikbare ruimte en budget creëert Sanidrõme de betere badkamer op maat. 

Wil je je alvast inlezen en inspiratie op doen? Vraag dan nu al het Sanidrõme inspiratiemagazine aan

Badkamerbreed badkamer inspiratie magazine Sanidrome #sanidrome #badkamer #badkamermagazine #badkamerbreed

Sanidrõme

De betere badkamer

Informatie aanvragen bij Sanidrõme

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen