pinterest
De betere badkamer!

De betere badkamer!

Heb je plannen voor een nieuwe badkamer of nieuw sanitair? Een leuke uitdaging waarbij het opdoen van badkamerinspiratie en ideeën een belangrijke start is. Een mooie plek om thuis deze inspiratie op te doen is de Sanidrõme website. Hier vind je de laatste trends en noviteiten én verschillende voorbeeldbadkamers. Ook kan je eenvoudig zelf aan de slag met het maken van een moodboard, zodat je de rode draad ontdekt welke badkamerstijl het best bij je past. Met de ontwerptool op Sanidrome.nl kan je zien wat er allemaal mogelijk is in de beschikbare ruimte van jouw badkamer.

  • FotoDe betere badkamer!
  • FotoDe betere badkamer!
  • FotoDe betere badkamer!
  • FotoDe betere badkamer!
  • FotoDe betere badkamer!
  • FotoDe betere badkamer!
  • FotoDe betere badkamer!
  • FotoDe betere badkamer!

Inspiratie in de showroom

In de badkamershowrooms ben je altijd welkom om meer inspiratie op te doen en zie je je droombadkamer werkelijkheid worden. Maak een afspraak met een badkameradviseur in een Sanidrome showroom in de buurt; deze specialist helpt, inspireert, adviseert en mist geen detail.

FotoDe betere badkamer!

Hecht je vooral aan luxe en comfort of staat juist de functionaliteit voorop? Hoe verhoudt de badkamer zich tot de totale woonruimte en welke stijl heeft je voorkeur? Wat is de gezinssamenstelling? Kortom, wat past bij jou? Je krijgt deskundig advies over allerlei badkameroplossingen met een 3D ontwerp van je nieuwe badkamer.

Van A tot Z geregeld

Sanidrome begeleidt het hele traject van persoonlijk advies tot aan de vakkundige installatie door de vakbekwame badkamermonteurs en je hebt het gemak van een aanspreekpunt. Ook tijdens het traject van oriënteren, kiezen en ontwerpen denkt de  badkamerinstallateur met je mee over hoe jouw badkamerwensen technisch uitgevoerd kunnen worden, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Hoe handig is het als alles van A tot Z voor je wordt geregeld. Met Sanidrõme kan je straks zorgeloos genieten van je nieuwe badkamer en van jarenlang badkamerplezier. 

Wil je je alvast inlezen en inspiratie op doen? Vraag dan nu al het Sanidrõme inspiratiemagazine aan!

FotoDe betere badkamer!

Sanidrõme

De betere badkamer

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen