pinterest
Zo vind je jouw nieuwe droombadkamer

Zo vind je jouw nieuwe droombadkamer

Ben je op zoek naar een droombadkamer waarin iedereen in huis zich thuis voelt? Bij Sanidrõme weten ze als geen ander hoe ze je kunnen begeleiden om zo’n complete badkamer te realiseren.

Of je nu op zoek bent naar een familiebadkamer met veel opbergruimte en goede ventilatie, naar een luxueuze badkamer met een jacuzzi of naar een comfortabele en veilige badkamer voor later; in dit artikel lees je hoe je samen met de badkamerspecialist de badkamer vindt die perfect past bij jouw gezinssituatie en persoonlijke wensen. Want iedereen voelt zich thuis in de betere badkamer van Sanidrõme!

FotoZo vind je jouw nieuwe droombadkamer

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, dan valt er veel te kiezen. Wil je een badkamer die functioneel is of juist een badkamer die luxe en elegantie uitstraalt. Het belangrijkste is dat je je thuis voelt in jouw badkamer, het is per slot van rekening een persoonlijke ruimte waar je even tot rust kan komen. 

Badkamer voor het hele gezin

Maak je met het hele gezin gebruik van de badkamer? Dan is een breed badkamermeubel met dubbele wastafel, kranen en brede lades voor veel opbergruimte wel zo handig. Dat geldt ook voor goede ventilatie en spiegelverwarming, zodat je geen last hebt van condens wanneer een ander doucht. 

FotoZo vind je jouw nieuwe droombadkamer

Toekomstbestendige badkamer

Ook wanneer comfort en veiligheid belangrijker worden wanneer je wat ouder wordt, zijn er verschillende oplossingen. Zo kan het bad worden vervangen door een veilige douche met drempelloze instap en zitje, of wat dacht je van een douchewc die de intieme toilethygiëne vergemakkelijkt en verbetert. Op die manier kan je zo lang mogelijk thuis blijven genieten van de badkamer. 

FotoZo vind je jouw nieuwe droombadkamer

Luxueuze badkamer

Een luxueuze badkamer is voorzien van alle gemakken en straalt pure luxe uit. Denk hierbij aan de badkamer van een sterrenhotel. De mogelijkheden zijn onbegrensd: van jacuzzi tot stoomdouche met Sunshower en van gouden kranen en accenten van marmer, tot donkere velvetkleuren. Een luxe hotelbeleving, maar dan gewoon bij jou thuis.

FotoZo vind je jouw nieuwe droombadkamer

Modern of landelijke stijl

Of je nu op zoek bent naar een moderne en strakke badkamer of juist naar een warme en sfeervolle badkamer met een landelijke uitstraling, bij Sanidrõme word je altijd geholpen bij het vinden van de badkamer waarin je je thuis voelt. De badkamerexperts adviseren je over alle mogelijkheden en je wordt van A tot Z ontzorgt bij het realiseren van jouw droombadkamer, inclusief vakkundige installatie. Zo kan je straks zorgeloos genieten van je nieuwe badkamer.

Wil je persoonlijk advies en inspiratie opdoen? Maak dan een afspraak met één van de badkameradviseurs in een van de Sanidrome showrooms en krijg uitgebreid advies met een 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer. Je vindt er ongetwijfeld de badkamer van je dromen!

Sanidrõme

De betere badkamer

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen