Zo vind je jouw nieuwe droombadkamer

Ben je op zoek naar een droombadkamer waarin iedereen in huis zich thuis voelt? Bij Sanidrõme weten ze als geen ander hoe ze je kunnen begeleiden om zo’n complete badkamer te realiseren.

Of je nu op zoek bent naar een familiebadkamer met veel opbergruimte en goede ventilatie, naar een luxueuze badkamer met een jacuzzi of naar een comfortabele en veilige badkamer voor later; in dit artikel lees je hoe je samen met de badkamerspecialist de badkamer vindt die perfect past bij jouw gezinssituatie en persoonlijke wensen. Want iedereen voelt zich thuis in de betere badkamer van Sanidrõme!


Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, dan valt er veel te kiezen. Wil je een badkamer die functioneel is of juist een badkamer die luxe en elegantie uitstraalt. Het belangrijkste is dat je je thuis voelt in jouw badkamer, het is per slot van rekening een persoonlijke ruimte waar je even tot rust kan komen. 

Badkamer voor het hele gezin

Maak je met het hele gezin gebruik van de badkamer? Dan is een breed badkamermeubel met dubbele wastafel, kranen en brede lades voor veel opbergruimte wel zo handig. Dat geldt ook voor goede ventilatie en spiegelverwarming, zodat je geen last hebt van condens wanneer een ander doucht. 


Toekomstbestendige badkamer

Ook wanneer comfort en veiligheid belangrijker worden wanneer je wat ouder wordt, zijn er verschillende oplossingen. Zo kan het bad worden vervangen door een veilige douche met drempelloze instap en zitje, of wat dacht je van een douchewc die de intieme toilethygiëne vergemakkelijkt en verbetert. Op die manier kan je zo lang mogelijk thuis blijven genieten van de badkamer. 


Luxueuze badkamer

Een luxueuze badkamer is voorzien van alle gemakken en straalt pure luxe uit. Denk hierbij aan de badkamer van een sterrenhotel. De mogelijkheden zijn onbegrensd: van jacuzzi tot stoomdouche met Sunshower en van gouden kranen en accenten van marmer, tot donkere velvetkleuren. Een luxe hotelbeleving, maar dan gewoon bij jou thuis.

Modern of landelijke stijl

Of je nu op zoek bent naar een moderne en strakke badkamer of juist naar een warme en sfeervolle badkamer met een landelijke uitstraling, bij Sanidrõme word je altijd geholpen bij het vinden van de badkamer waarin je je thuis voelt. De badkamerexperts adviseren je over alle mogelijkheden en je wordt van A tot Z ontzorgt bij het realiseren van jouw droombadkamer, inclusief vakkundige installatie. Zo kan je straks zorgeloos genieten van je nieuwe badkamer.

Sanidrõme bestaat 30 jaar en viert feest!

Wie jarig is trakteert! Dus voor wie in 2023 een nieuwe badkamer koopt, inclusief vakkundige installatie, bij één van de 24 Sanidrõme vestigingen maakt kans op gouden prijzen, zoals het GOUD arrangement. Een unieke beleving voor twee personen met een 5-gangen diner in Restaurant GOUD, een bijpassend wijnarrangement, een hotelovernachting op de SS Rotterdam, inclusief watertaxi heen, taxi terug, uitgebreid ontbijt en een parkeerkaart. Tot in de puntjes geregeld!

Winactie en andere gouden prijzen

Vanaf 1 maart 2023 start deze feestelijke jubileumcampagne en worden iedere 30e van de maand (10 maanden lang) drie winnaars bekend gemaakt per prijscategorie. Dit betekent iedere maand drie winnaars voor het GOUD-arrangement, maar ook steeds 3 winnaars voor het gouden, luxe Rituals pakket en de gouden badjassen. Ga voor meer informatie en de actievoorwaarden naar sanidrome.nl/jubileumactie

Wil je persoonlijk advies en inspiratie opdoen? Maak dan een afspraak met één van de badkameradviseurs in een van de Sanidrome showrooms en krijg uitgebreid advies met een 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer. Je vindt er ongetwijfeld de badkamer van je dromen!

Sanidrõme

De betere badkamer

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen