pinterest
Pure ontspanning, gewoon bij je thuis

Pure ontspanning, gewoon bij je thuis

Heerlijk thuis genieten en ontspannen in je eigen badkamer is geen overbodige luxe. Vandaag de dag hebben we meer dan ooit de wens om een wellness beleving te creëren. Wil jij ook zo'n luxe wellness badkamer? Dan hebben wij een tip: informeer bij de badkamerspecialisten van Sanidrõme, zij weten er alles van!

De betere badkamer begint bij Sanidrõme

Heb je plannen voor een nieuwe badkamer? Dan ben je bij Sanidrõme aan het juiste adres. Hier word je van A tot Z ontzorgd bij de renovatie van je badkamer en/of toiletruimte. Van persoonlijk advies met een 3D badkamerontwerp tot aan de vakkundige installatie door de eigen vakmensen. Het hele traject wordt begeleid en je hebt het gemak van één aanspreekpunt.

Maak een afspraak en ga langs

In de Sanidrôme showrooms vind je verschillende badkamer- en toiletopstellingen in uiteenlopende stijlen. Er is een ruim assortiment kwaliteitsmerken sanitair en tegels én je ziet er de laatste trends en noviteiten. Maak een afspraak en kom langs voor inspiratie of een adviesgesprek op maat. De koffie staat klaar.

FotoPure ontspanning, gewoon bij je thuis

Ga testen in één van de showrooms

Naast het opdoen van inspiratie kan je in de showrooms verschillende (wellness)producten testen, zoals een douchewc en een Sunshower. Ook kan je komen proefliggen in de verschillende baden.

FotoPure ontspanning, gewoon bij je thuis

FotoPure ontspanning, gewoon bij je thuis

FotoPure ontspanning, gewoon bij je thuis 

FotoPure ontspanning, gewoon bij je thuis 

Nog meer badkamerinspiratie

Een nieuwe badkamer is een leuke uitdaging waarbij het opdoen van inspiratie en ideeën een belangrijke start is. Sanidrõme helpt je ook graag op weg met online inspiratie! Bekijk de voorbeeldbadkamers of zie welke badkamertrends of -stijlen passen bij jouw persoonlijke smaak. Bovendien vind je naast het uitgebreide assortiment ook online inspiratie voor het kleinste kamertje.

Ontwerp je badkamer online

Heb je al ideeën voor je nieuwe badkamer? Met de Sanidrõme online badkamerplanner kan je eenvoudig zelf aan de slag om al je ideeën in 3D te visualiseren en te spelen met de beschikbare ruimte. Of ontwerp samen met de Sanidrõme badkameradviseur. Die laat je namelijk graag zien wat er in jouw badkamer allemaal mogelijk is en houdt daarbij natuurlijk rekening met jouw persoonlijke wensen. 

FotoPure ontspanning, gewoon bij je thuis 

FotoPure ontspanning, gewoon bij je thuis

Maak een afspraak en kom langs in één van de showrooms bij jou in de omgeving voor een adviesgesprek op maat. We wensen je heel veel succes en geniet van je mooie nieuwe badkamer!

Sanidrõme

De betere badkamer

Informatie aanvragen bij Sanidrõme

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen