pinterest

Wavedesign

Geniet verantwoord van water

WAVEDESIGN BY WISA

Wavedesign by WISA biedt de oplossing voor iedere badkamerstijl, smaak en budget. Onderkasten in verschillende stijlen en kleuren, waarbij iedere kleur een eigen sfeer met zich meebrengt en perfect is te combineren met diverse andere soorten materialen en kleuren. Alle meubels zijn verkrijgbaar in de afmetingen van 60/80/90/100 en 120 cm.

Wanneer je investeert in een nieuwe badkamer, wil je daar lang van kunnen genieten. Je kiest dus voor duurzame materialen. Wellness by WISA heeft uitgebreide series douchebakken van acryl en  acrylbaden. Het acryl zorgt voor een gladde, doorgeverfde oppervlakte, die zich gemakkelijk laat schoonmaken. Bovendien neemt het razendsnel de temperatuur van het water aan en door de isolerende werking blijft het water in je bad lekker lang warm. Als je intens wilt genieten of gewoon eens lekker tot rust wilt komen, kies dan voor een massagesysteem van WISA.

Met Wavedesign by WISA is het ultieme genieten voor iedereen binnen handbereik. Wisa is oer-Hollands en levert al 150 jaar wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair.

Download de brochure

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen