pinterest
Wavedesign

Wavedesign

Geniet verantwoord van water

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website
\
Ergonomische baden, verantwoord voor lijf en leden

Ergonomische baden, verantwoord voor lijf en leden

Om optimaal te kunnen ontspannen in bad, zijn er ergonomische baden met optimaal ligcomfort. Met deze ligbaden wordt een ideale situatie gecreëerd, waardoor je verantwoord kan genieten van water. Fluidmaster/Wisa past deze wetenschap toe in haar Wavedesign baden om verantwoord te genieten van water.

Ergonomische inbouwbaden

Ergonomie is de wetenschap die zich richt op het afstemmen van middelen en omstandigheden op de eigenschappen van de mens. Deze wetenschap is toegepast op de ergonomische Tesa, Cerus en Amarante baden van Wavedesign. In deze baden ervaar je optimaal ligcomfort door maximale ondersteuning van je rug. De zeer comfortabele vlakke rugzijde met lende-steun volgt perfect de vorm van het lichaam. Daarmee bieden de baden een zeer aangename ligpositie. Zo kun je langer genieten van water en veel minder stijf het bad uitstappen. Wat ook helpt is het materiaal waarvan de Wavedesign baden zijn gemaakt (acryl). Daarmee behoudt het water langer zijn warmte en hoef je niet iedere keer opnieuw warm water toe te voegen.

De voetzijde is steiler gemaakt om een grote binnenruimte te creëren en daardoor is het bad ook uitermate geschikt om als douchebad te gebruiken. Omdat de afvoer aan de lange zijde zit bieden de Tesa, Cerus en Amarante baden tevens plaats aan twee personen. Alle Wavedesign baden kunnen ook worden uitgebreid met wellness opties.

Verantwoord spoelen met water

De ergonomische inbouwbaden maken deel uit van het brede Wisa/Wavedesign assortiment, waaronder ook een uitgebreide serie vrijstaande baden, douchebakken en natuurlijk de bekende Wisa toilet spoelsystemen (inbouw en opbouw) met een ongekend goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarmee laat Wisa je ook verantwoord spoelen met water.

Afbeelding

 

 

 

 

 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen