Wavedesign

Comfort, design en vertrouwd: de nieuwe standaard in wellness!

Wavedesign baden en massagesystemen

Design en comfort komen samen in het assortiment baden van het bekende badenmerk Wavedesign. De baden en massagesystemen hebben een volledige facelift ondergaan en zijn strakker qua design, comfortabeler om in te liggen en gunstiger in prijs.

Wavedesign 2.0 bad whirlpool massagesystemen

Ultiem luxe uitstraling

De beste eigenschappen uit de eerdere modellen van de inbouwbaden zijn uitgelicht in deze badenlijn. Kwaliteit staat hierbij boven kwantiteit. Het assortiment bevat mooie strakke inbouwbaden in diverse modellen. In te voegen in elke ruimte, groot of klein.  Met een Wavedesign by Wisa bad of douchebak kan je in ieder geval de komende 20 jaar weer vooruit.

Wavedesign 2.0 bad Blanca

In dit programma zijn ook een prachtige vrijstaande baden opgenomen. Deze geven de badkamer een ultiem luxe uitstraling. Het afgebeelde bad Blanca is een slank en verfijnd bad met ruime buiten- en binnenmaten, zodat het zelfs ruimte biedt aan twee personen. Om het wellness-gevoel te intensiveren kunnen al deze baden desgewenst worden voorzien van een massagesysteem

Massagesystemen

De Wavedesign massagesystemen toveren je badkamer om tot ware wellnessruimte. Voor ieder budget is er een massagesysteem beschikbaar. Of je nu kiest voor een Reflex-, Shiatsu- of Thai massagesysteem: je creëert je eigen wellness thuis. Kortom redenen genoeg om Wavedesign te ontdekken als je op zoek bent naar een acryl bad en/of een massagesysteem. Dat wordt genieten!

Meer weten over de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend informatie aan.

BROCHURE AANVRAGEN

Wavedesign -
Wavedesign

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen