pinterest
Wavedesign baden en massagesystemen

Wavedesign baden en massagesystemen

Design en comfort komen samen in het assortiment baden van het bekende badenmerk Wavedesign. De baden en massagesystemen hebben een volledige facelift ondergaan en zijn strakker qua design, comfortabeler om in te liggen en gunstiger in prijs.

FotoWavedesign baden en massagesystemen

Ultiem luxe uitstraling

De beste eigenschappen uit de eerdere modellen van de inbouwbaden zijn uitgelicht in deze badenlijn. Kwaliteit staat hierbij boven kwantiteit. Het assortiment bevat mooie strakke inbouwbaden in diverse modellen. In te voegen in elke ruimte, groot of klein.  Met een Wavedesign by Wisa bad of douchebak kan je in ieder geval de komende 20 jaar weer vooruit.

FotoWavedesign baden en massagesystemen

In dit programma zijn ook een prachtige vrijstaande baden opgenomen. Deze geven de badkamer een ultiem luxe uitstraling. Het afgebeelde bad Blanca is een slank en verfijnd bad met ruime buiten- en binnenmaten, zodat het zelfs ruimte biedt aan twee personen. Om het wellness-gevoel te intensiveren kunnen al deze baden desgewenst worden voorzien van een massagesysteem

Massagesystemen

De Wavedesign massagesystemen toveren je badkamer om tot ware wellnessruimte. Voor ieder budget is er een massagesysteem beschikbaar. Of je nu kiest voor een Reflex-, Shiatsu- of Thai massagesysteem: je creëert je eigen wellness thuis. Kortom redenen genoeg om Wavedesign te ontdekken als je op zoek bent naar een acryl bad en/of een massagesysteem. Dat wordt genieten!

Meer weten over de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend informatie aan.

Wavedesign

Geniet verantwoord van water

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen