pinterest
Douchevloeren: de dansvloer van je badkamer

Douchevloeren: de dansvloer van je badkamer

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om de traditionele douchebak te vervangen door een naadloze douchevloer, die niet alleen een stijlvollere uitstraling biedt, maar ook praktische voordelen met zich meebrengt. Door het verwijderen van opstapjes en randen creëert een douchevloer een gevoel van ruimtelijkheid in de badkamer, tegelijkertijd zorgt het voor een veilige en toegankelijke douche-ervaring.

Een goede keuze is de kant en klare composiet douchevloer van ACO ShowerDrain. Een van de grootste voordelen van deze douchevloer is de naadloze integratie in de badkamervloer. Of je nu kiest voor een moderne minimalistische look of een mysterieuze donkere uitstraling, deze douchevloer past in iedere badkamer dankzij het ruime aanbod in kleuren en afmetingen.

FotoDouchevloeren: de dansvloer van je badkamerNatuurlijk staat ACO vooral bekend om de hoogwaardige rvs-douchegoten, maar de ShowerDrain Floor is een waardevolle toevoeging aan het assortiment. Een douchevloer biedt namelijk op een stijlvolle manier de mogelijkheid om douchewater af te voeren, zonder een obstakel te vormen in de badkamer.

Lees ook: Moderne douchegoten voor de inloopdouche

Comfort en veiligheid als prioriteit

De ShowerDrain Floor is ontworpen met het oog op lange termijn gebruik, en is van hoge kwaliteit. Deze douchevloer heeft het uiterlijk van natuursteen, zonder het gewicht en onderhoud dat daar vaak bij komt kijken. Dankzij het gebruik van lichtgewicht composietmateriaal voelt de vloer aangenaam aan en dempt het geluid, waardoor de douche-ervaring nog aangenamer wordt.

De vloer is daarbij 60% lichter dan vergelijkbare douchevloeren. Hierdoor is het gemakkelijk te vervoeren en monteren. Het materiaal verkleurt niet en is gemakkelijk schoon te maken. Door de antibacteriële coating is de douchevloer extra hygiënisch. De lage inbouwhoogte van slechts 35 mm voor een veilige en toegankelijke douche-omgeving, zonder storende opstaande randen.

De keuze is reuze

Omdat ieder badkamerontwerp anders is, kun je kiezen uit verschillende kleuren en maten. De douchevloer is beschikbaar in mat wit, zilvergrijs, beton/beige, antraciet en matzwart. Er zijn verschillenden formaten om uit te kiezen, van een compacte 80x80cm uitvoering tot een  rechthoekig exemplaar van 100x160 cm.

FotoDouchevloeren: de dansvloer van je badkamer

ShowerDrain Floor in Beton/beige 

ACO staat bekend als een vooraanstaande speler die zich inzet voor de bescherming en het verstandig gebruik van waterbronnen. Met allerlei innovatieve oplossingen voor het opvangen, behandelen, vasthouden, hergebruiken en monitoren van (regen)water, streven ze ernaar om mens en natuur optimaal te laten profiteren van deze kostbare bron.

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

Aco Showerdrain

Dé finishing touch voor jouw badkamer

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen