Moderne douchegoten voor de inloopdouche

Een inloopdouche is stijlvol en comfortabel én geeft een ruimtelijke uitstraling aan de badkamer. Combineer deze met de juiste tegels, spiegels en kranen en je krijgt een stijlvolle badkamer die perfect bij jou past. Om te kunnen genieten van comfort en gemak in de douche is een snelle afvoer van het water én eenvoudig een reiniging een must. Gelukkig is er op het gebied van douchegoten genoeg te kiezen. En het mooie is: ze zijn niet alleen functioneel, maar ook heel stijlvol. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

Met name bij een groter formaat tegels of natuursteen is een douchegoot de ultieme oplossing. Je kan kiezen afdekkingen met tegelinleg en verschillende soorten RVS-roosters. Vind je zo’n doucherooster te opvallend? Dan kan je kiezen voor een douchegoot met minimalistisch design.  

ACO ShowerDrain S+ van gepolijst RVS heeft een chique uitstraling en is eenvoudig schoon te houden. Even een zachte doek over het douchegootprofiel en hij glimt weer. Eindeloos mooi!  

Gekleurde douchegoten

Wist je dat douchegoten ook in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn? Deze douchegoten passen perfect bij de gekleurde kranen en douches die de trend zijn. Je kan zelfs kiezen voor een afdekking in houtlook

Een zwarte douchegoot, zoals de Aco Showerdrain Colours black, past bij de trendy zwarte accenten in je badkamer, geeft een onverwachte finishing touch en zorgt voor een mooi totaalplaatje.

Houd je meer van een luxe start van je dag? Met gouden accenten geef je de badkamer een hotel chique uitstraling en creëer je een warme en uitnodigende sfeer. Goud vormt een mooi contrast met koelere kleuren zoals blauw of grijs, waardoor de ruimte een fijne sfeer krijgt. De gouden douchegoot uit de ACO Showerdrain Colours serie geeft de inloopdouche net dat beetje extra luxe.

Duurzaam douchen

Je kan je douchegoot ook inzetten om je gasverbruik te halveren tijdens het douchen. Duurzaam douchen doe je met de ACO Showerdrain WTW douchegoot. Het is zonde dat al dat warme douchewater naar het riool verdwijnt. Die warmte kun je gewoon nog een keer gebruiken om het toestromende koude water mee op te warmen.

Wil je weten of een douche WTW ook iets voor jou is en wat jij kunt besparen? Kijk op www.aco.nl/wtw

Download de brochure om de verschillende modellen douchegoten te bekijken en te zien wat de mogelijkheden zijn

Aco Showerdrain

Dé finishing touch voor jouw badkamer

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen