De mooiste douchegoot van ACO!

Als je denkt dat een douchegoot een onbelangrijk onderdeel van de badkamer is, heb je het mis. De looks van de badkamer krijgen steeds meer aandacht en de douchegoot in je inloopdouche is hierbij een onmisbaar design-element. De winnaar op onder de douchegoten is de nieuwe ACO ShowerDrain S+. Deze minimalistische design douchegoot won de Red Dot Design Award 2021. Eindeloze schoonheid, eenvoudig te reinigen en eenvoudig te installeren. 

Inloopdouche met Aco showerdrain S+ design douchegoot #badkamer #inloopdouche #douchegoot #showerdrain #aco

Mooi ontwerp

Om potentiële ergernissen over de inbouw en onderhoud van een douchegoot voor altijd de kop in te drukken is er nu de nieuwe ShowerDrain S+ van ACO. Traditionele douchegoten hebben een rooster gecombineerd met een onderbak met ingebouwd afschot, waarin het water wordt opgevangen en afgevoerd. In deze onderbak kan vuil achterblijven en aanhechten. Bij deze nieuwe design douchegoot zit het afschot juist in de bovenkant van de douchegoot. Het water stroomt over het profiel naar een smal sleufje met daaronder enkel een compact puthuis. Dit elegante minimalistische design en chique uitstraling zorgen voor de finishing touch in iedere badkamer!

Aco showerdrain S+ design douchegoot #badkamer #inloopdouche #douchegoot #showerdrain #aco

Makkelijk te reinigen

Om te genieten tijdens het douchen is een frisse uitstraling en een snelle waterafvoer noodzakelijk. Een vieze doucheafvoer vormt hierbij grote ergernis en een smet op iedere badkamer. Het reinigen van de ShowerDrain S+ gaat eenvoudig en snel. Even een zachte doek over het douchegootprofiel en hij glimt weer! Zodra je merkt dat het douchewater minder snel wegloopt verwijder je het doucherooster zonder gereedschap met de slimme “tip&flip” functie.

Aco showerdrain S+ design douchegoot #badkamer #inloopdouche #douchegoot #showerdrain #aco

Door op het ACO logo op het rooster de drukken opent deze eenvoudig. Het haarzeefje voorkomt dat lange haren in de leidingen komen en hier verstoppingen veroorzaken. Na het schoonmaken van het haarzeefje kun je eventueel het deelbare stankslot reinigen. De kwalitatief hoogwaardige ShowerDrain S+ is uitgevoerd in elektrolytisch gepolijst RVS. Dit materiaal voorkomt vuilaanhechting en het ontstaan van kalkvlekken op het rooster. Geen ergernis en lekker fris. Bekijk hoe het werkt in dit filmpje:

De ShowerDrain S+ is eenvoudig door de installateur in te bouwen in elke situatie. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk meer informatie op aco.nl en download hier de digitale brochure

Bekijk hier meer mooie producten voor de inloopdouche van Aco Showerdrain

Aco Showerdrain

Dé finishing touch voor jouw badkamer

Download de brochure

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen