pinterest
Binnenkijker: Creëer een Japandi badkamer met Hotbath

Binnenkijker: Creëer een Japandi badkamer met Hotbath

Deze badkamer van Peggy is zeker een inspiratiebron als je op zoek bent naar een mooie combinatie tussen luxe en eenvoud. Hier ontmoeten het Japanse minimalisme en de Scandinavische gezelligheid elkaar, wat resulteert in een rustgevende omgeving. Samen vormen ze de perfecte mix voor een badkamer waar je elke dag met plezier tijd in doorbrengt. Dus, als je inspiratie zoekt voor je eigen badkamer, dan is deze binnenkijker een prachtig voorbeeld van wat er mogelijk is.

Opvallende wastafel

Een van de blikvangers in deze badkamer is de strakke wastafel met de inbouwmengkraan van Hotbath in geborsteld nikkel. De lange wastafel, voorzien van twee kranen, loopt helemaal tot de grond en steekt aan de bovenkant lichtjes uit voor een speels effect. De twee grote, losse spiegels laten de ruimte nog groter lijken.

FotoBinnenkijker: Creëer een Japandi badkamer met Hotbath

De afwerking van de kraan combineert perfect met het sprekende uiterlijk van het natuursteen van de wastafel. De kraan heeft een minimalistische uitstraling en zit netjes achter de wastafel gemonteerd. Hierdoor wordt schoonmaken een stuk makkelijker, want er zijn geen lastige hoekjes en randen waar je bij moet komen. De afwerking geeft het geheel elegante look en past perfect bij de rest van de badkamer. Je merkt meteen dat dit een plek is waar je 's ochtends rustig je dag kunt beginnen.

Kleine details, grote impact

Geen badkamer is compleet zonder een heerlijke douche-ervaring. Met de Beam-hoofddouche van Hotbath uit de Cobber-serie zit je helemaal goed. Deze hoofddouche heeft drie standen, waaronder een ontspannende regenstand. Het voelt alsof je onder een zachte zomerse regenbui staat, wat perfect is om alle stress van de dag weg te spoelen.

FotoBinnenkijker: Creëer een Japandi badkamer met Hotbath

Het minimalistische design van de open douche, inclusief een nis met ingebouwde plankjes, wordt versterkt door het strakke design van de douchekop en de kraan. Met de afwerking van de kraan, in combinatie met de zachte kleur op de muur, wordt de badkamer een echte home spa waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Lees ook: Hotbath als basis voor een rustige badkamer

FotoBinnenkijker: Creëer een Japandi badkamer met Hotbath

Lekker badderen

Het grote bad is voorzien van een prachtige badrandcombinatie uit de Cobber-serie van Hotbath. Net als de rest van de badkamer is deze combinatie uitgevoerd in geborsteld nikkel, wat gecomplementeerd wordt door hetzelfde natuursteen dat gebruikt is voor de wastafel. Dit zorgt voor eenheid en rust in de ruimte. Je kunt lekker onderuitzakken in het bad en genieten van de rustgevende omgeving. De natuurstenen badrand waar de kraan gemonteerd is, biedt ruimte om accessoires neer te leggen. Door de zachte tinten en het minimalistische design voel je je hier meteen thuis! 

FotoBinnenkijker: Creëer een Japandi badkamer met Hotbath

De Cobber-serie is perfect als je een badkamer wilt die bij jouw stijl past. Je kunt kiezen uit dertien finishes, met opties die van kleur veranderen vanwege de natuurlijke oxidatie. Met bijpassende badkameraccessoires en een wastafelmengkraan kun je alles op elkaar afstemmen. En met het Flower Power System verspil je geen warm water. Het 3+3-systeem maakt montage flexibel, zodat alles precies past zoals jij wilt.

Deze badkamer straalt niet alleen een ultiem gevoel van ontspanning uit, maar biedt ook een uitnodigende ruimte om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Als je ideeën nodig hebt voor je eigen badkamer, laat deze binnenkijker dan de inspiratiebron zijn waar je naar op zoek was.

Beeld: Peggy Janssen 

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

Hotbath

Italian bathroomware

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen