Hotbath

Italian bathroomware

De mooiste badkranen voor een stijlvolle badkamer

Wil jij de luxe van een mooi bad in de badkamer? Dan hoort daar een kraan bij die past bij jouw wensen en de stijl van je badkamer. En de keuze is reuze, want voor elk bad is er een perfecte kraan: van vrijstaande badmengkranen tot een onzichtbare kraan. We zetten de mooiste badkranen voor je op een rij!

Vrijstaande badkraan

Een vrijstaand bad is dé trend van het moment. Een prachtige eyecatcher in de slaapkamer, een badkamer en suite of in een ruime badkamer. Een vrijstaande badmengkraan benadrukt de luxe van het vrijstaande bad en is een echte aanrader. De badkraan wordt op de vloer gemonteerd en kun je op elke gewenste plek rondom het bad plaatsen. 

De mooiste badkranen. Vrijstaande badmengkraan van Hotbath #hotbath #badkamerideeen #badkamerkranen #bad #badkamer #badkamerinspiratie

Deze Cobber kraan van Hotbath is in maar liefst vijftien kleuren verkrijgbaar en heeft ook een handdouche, onmisbaar voor het schoonmaken van het bad.  

Kraan voor ligbad

Aan welke vorm bad geef jij de voorkeur? In een ligbad kan je je heerlijk languit onderdompelen, terwijl je in een ovaal bad wat rechter op kan zitten. Wanneer je je ligbad tegen de muur plaatst, heb je een wandkraan of een kraan op de badrand nodig. Er zijn thermostatische badmengkranen met een gewone kraanuitloop, maar ook met een cascade uitloop. Dat is een badkraan met een luxe waterval. Ja je leest het goed! 

De mooiste badkranen. Hotbath thermostatische badkraan met cascade uitloop #hotbath #badkraan #bad #badkamer #badkamerinspiratie #badkameridee #waterval #cobber

Hotbath badkraan CB021 met cascade uitloop

Badkraan voor luxe bubbelbad 

Lekker bubbelen in je eigen whirlpool geeft een ultiem wellness gevoel. Met een whirlpool tover je je badkamer om tot een schitterende thuisspa. Genieten van masserende waterstralen en luchtjets. Hoe luxe! 

De mooiste badkranen. Hotbath badrandcombinatie AR073 #hotbath #badkraan #badmengkraan #badrandcombinatie #badkamerinspiratie #badkameridee 

Hotbath badrandcombinatie AR073

Bij zo’n bad hoort een stijlvolle kraan, zoals een badrandcombinatie met een mengkraan, een baduitloop en een handdouche. Deze kraan kun je ook combineren met een inbouwbad. Let er wel op dat de rand van je bad breed genoeg is.

Onzichtbare badkraan

Liever geen zichtbare uitloop van een kraan? Met een badoverloop vulcombinatie bedien je de plug, vul je het bad én wordt het overtollige water weer afgevoerd. Hiermee kan je het bad fluisterstil vullen en klettert het water niet in je bad. 

De mooiste badkranen. Hotbath badoverloop vulcombinatie Pal PO33 #badkraan #badoverloop #hotbath #badkamer #badkameridee #badkamerinspiratie

Badoverloop-vulcombinatie Pal PO33

In een nis kan je een handdouche installeren, die je eruit kunt trekken om jezelf of het bad mee af te spoelen. Daar zit ook een bedieningspaneel weggewerkt, waarmee je de overloop en de handdouche kunt bedienen. Niet alleen praktisch, het zorgt ook voor een strakke uitstraling van je bad!

Nieuwsgierig naar de meer mooie kranen voor een stijlvolle badkamer? Kijk dan hier en vraag vrijblijvend informatie aan. Bezoek ook eens hotbath.nl voor nog meer inspiratie en informatie!

BROCHURE AANVRAGEN

Hotbath -
Hotbath

Informatie aanvragen bij Hotbath

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen