pinterest
Hotbath als basis voor een rustige badkamer

Hotbath als basis voor een rustige badkamer

Toen interieur blogger en fotograaf Charisa van Charisaathome.com begon met het plannen van de badkamerverbouwing wist ze eigenlijk meteen wat ze wilde, een oase van rust, warmte, sfeer en luxe. Daarnaast wilde ze een unieke, maar tegelijkertijd ook een tijdloze uitstraling creëren. En dat is goed gelukt met de kranen en badkameraccessoires van Hotbath.

Prachtige accessoires in tijdloze basis

FotoHotbath als basis voor een rustige badkamerDe basis van de badkamer is rustig. Charisa koos voor een zachte beige toon voor de muren en een gietvloer in de kleur Calm Breeze. Samen met een houten wasmeubel, houten planken, houtlook tegel in de douche en mat witte kommen, bad en wc is dit de perfecte tijdloze basis. En zo kon ze alle kanten op wat betreft haar accessoires. Ze koos voor de prachtige PVD geborsteld messing kranen van Hotbath en de passende accessoires als een zeepdispenser, toiletborstel, handdoekhaak en wc-rol houder. 

Groot assortiment

FotoHotbath als basis voor een rustige badkamerDe toevoeging van deze accessoires in precies dezelfde kleur als het overige kraanwerk geven de badkamer het gevoel van rust waar Charisa naar op zoek was. De Cobber serie van Hotbath heeft een groot assortiment aan badkamer-accessoires in maar liefst 15 finishes, zodat er altijd een passende accessoire te vinden is bij jouw Hotbath kraan. 

Veranderdrang

FotoHotbath als basis voor een rustige badkamerVerder is de badkamer aangekleed met droogbloemen, linnen handdoeken en unieke woon- en badkameraccessoires die echt bij haar passen. Het voordeel van een tijdloos design vindt ze dat met een paar andere accessoires de gehele look van de badkamer kan veranderen. En dat is fijn, omdat ze nogal ‘last’ heeft van veranderdrang. 

Meer inspiratie van Charisa vind je hier.

Hotbath

Italian bathroomware

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen