pinterest
Touchless kranen voor de badkamer

Touchless kranen voor de badkamer

Elektronische kranen zijn een stijlvolle en praktische aanvulling op elke badkamer. De touchless kranen zijn hygiënisch, energiezuinig en gebruiksvriendelijk. Dat functionaliteit en design hand in hand kunnen gaan, bewijzen de nieuwste elektronische wastafelkranen. In dit artikel lees je meer over de voordelen en de mogelijkheden van deze kranen!

4 voordelen touchless kranen

1. Hygiënisch - Een groot voordeel van touchless kranen is dat ze veel hygiënischer zijn dan traditionele wastafelkranen, omdat de waterstroom wordt aangestuurd door een sensor. De handgrepen en knoppen worden niet aangeraakt wanneer je de kraan aan en uit zet, wat de kans op de overdracht van bacteriën en virussen verkleind

2. Waterbesparend - Daarnaast zijn ze zuinig in het gebruik van water. Dankzij de bewegingssensor stopt de kraan automatisch wanneer deze niet wordt gebruikt, waardoor er geen water wordt verspild. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

FotoTouchless kranen voor de badkamer

Jee-O slimline elektronische wand wastafelkraan

3. Gebruiksgemak - Elektronische kranen zijn veel gemakkelijker in gebruik dan traditionele kranen: met een handbeweging zet je de waterstroom aan. Dit is niet alleen hygiënischer, maar ook sneller en eenvoudiger dan het openen en sluiten van traditionele kranen. 

4. Stijlvol design - Touchless kranen zijn niet alleen praktisch, maar ook heel stijlvol en elegant. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen en materialen, waaronder chroom, messing, brons en roestvrij staal. Hierdoor kan je een kraan kiezen die perfect aansluit bij de stijl van de badkamer en bij de andere kranen in de badkamer

Stijlen en kleuren

De nieuwste elektronische wand wastafelkranen van JEE-O zijn niet alleen heel stijlvol, maar sluiten ook aan bij de bekende series slimline, soho, pure en cone voor eenheid in de badkamer. De techniek is niet nieuw, maar dat naast functionaliteit ook het design overeind blijft, is wel uniek. En dát van high quality materials als rvs. Oogstrelend mooi en oersterk.

FotoTouchless kranen voor de badkamer

Bekijk hier de kranen en andere mooie designproducten van JEE-O en vraag informatie aan!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen