pinterest
De finishing touch voor je badkamer: een Primabad spiegel

De finishing touch voor je badkamer: een Primabad spiegel

Steeds vaker zien we dat de badkamer tot ons persoonlijk wellnesscentrum wordt omgetoverd, waar we de drukte van het dagelijks leven achter ons kunnen laten en volledig tot rust kunnen komen. Ieder hoekje wordt benut en aan alle gemakken wordt gedacht. En in een mooi gestylede badkamer is een passende spiegel de finishing touch!

Een goed geplaatste spiegel lijkt de ruimte te vergroten doordat er meer licht gereflecteerd wordt, en is natuurlijk dé plek om jezelf klaar te maken voor de dag. Daarnaast is een spiegel een soort decoratief element dat de algehele uitstraling van de badkamer versterkt. Door te kiezen voor een spiegel die past bij de stijl en sfeer van de ruimte, kun je de uitstraling van je badkamer verder versterken. 

FotoDe finishing touch voor je badkamer: een Primabad spiegel

Primabad introduceert een uitgebreide spiegelcollectie, die hun bestaande assortiment aanvult. Met maar liefst 28 verschillende spiegels om uit te kiezen, biedt Primabad een overvloed aan mogelijkheden om de perfecte spiegel te vinden die jouw badkamer compleet maakt. Wat je ook wilt, groot, klein, hangend of staand: in de collectie vind je de perfecte spiegel. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke ronde vorm, strakke rechthoekige lijnen of juist een speelse, organische vorm, deze spiegels sluiten helemaal aan bij de huidige trends en zijn een mooie toevoeging aan je badkamer. 

Lees ook: Badkamermeubels bepalen de sfeer

FotoDe finishing touch voor je badkamer: een Primabad spiegelDe spiegels zijn uitgerust met LED-verlichting, een aanraak- of bewegingsschakelaar en diverse andere opties. Met aandacht voor detail, innovatie en functionaliteit zijn deze spiegels ideaal in iedere badkamer. Bovendien kun je met de spiegelconfigurator van Primabad zelf een spiegel samenstellen die aansluit bij jouw wensen. Dat maakt het nog makkelijker voor je om de perfecte spiegel te vinden. 

Al 25 jaar levert Primabad badkamermeubelen van hoge kwaliteit met innovatief design. Dit gebeurt vanuit de moderne productiefaciliteit in het Brabantse Veghel. Primabad maakt gebruik van duurzame materialen en is een van de weinige badmeubel leveranciers die zowel PEFC- als FSC-gecertificeerd is. Bekijk de gehele spiegelcollectie op de website van Primabad.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen