pinterest
Het perfecte badmeubel

Het perfecte badmeubel

Om een badkamer compleet te maken, hoort er een stijlvol badmeubel in, passend bij jouw wensen. Tenminste, dat vinden ze bij Primabad, omdat iedereen een badkamer verdient waar hij en zij zich in thuis voelt. Daar zijn we het helemaal mee eens. Het perfecte badmeubel heeft daarom kenmerken als gebruiksgemak, functionaliteit, kwaliteit en design. De nieuwe meubellijn met keramisch wastafelblad heeft het allemaal.

Geschikt voor vele sferen

FotoHet perfecte badmeubelDit design wordt perfect afgewerkt door de combinatie met een houtstructuur of een van de vele andere corpus- en frontkleuren. De veelzijdigheid van de LEDGE maakt dat dit meubel geschikt is voor verschillende sferen, zoals een industriële, de chique hotelstijl, voor de moderne badkamer en een eclectische uitstraling.

Aan alles is gedacht

FotoHet perfecte badmeubelDe laden zijn uitgerust met sluitdemping en kunnen optioneel worden voorzien van Tipmatic, waardoor ze zonder handgrepen of profielen geopend kunnen worden. Bij de keramische wastafelbladen van 125mm dik levert Primabad standaard een ruimtebesparende sifon mee, waardoor er geen uitsparing voor de sifon nodig is in de bovenste lade.

Primabad is een kei op het gebied van badmeubels. Wil je meer zien, vraag dan de brochure aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen