Groen in de badkamer

Groen is de kleur van rust en frisheid en dat maakt groentinten perfect voor de badkamer. En dat is niet alleen ons opgevallen, want na de opmars van groen in het interieur zien we deze rustgevende kleur ook steeds vaker in de badkamer terug.

Een wand van groene tegeltjes boven de wastafel of een groen geverfde muur achter het badkamermeubel geven de badkamer een frisse look. Groene planten - zoals dikbladige tropische planten, varens, aloë en graslelie - fleuren de ruimte op. Bijpassende handdoeken en accessoires in mooie groentinten maken van je badkamer een groene oase.

Primabad badkamermeubel met groene opbouwkommen #badkamer #badkamermeubel #badkamertrends #primabad #opbouwkom #wastafel #groen

Mooi bij deze groentrend in de badkamer zijn groene opbouwkommen op je badkamermeubel. Deze nieuwe waskommen van Primabad (ook verkrijgbaar in blauw, wit en zwart) zijn te combineren met vrij hangende afdekbladen of óp afdekbladen in combinatie met een meubel. En één ding is zeker: met groen in de badkamer word jij iedere ochtend vrolijk wakker en kan je ‘s avonds heerlijk tot rust komen! 

Lees ook: De opbouw waskom is een aanhoudende trend in de badkamer.

Meer informatie vind je op de website van Primabad en download het Primabad inspiratieboek om jouw droombadkamer met kleuraccenten samen te stellen.

Opbouwkommen badkamer. Waskommen voor badkamermeubel van Primabad #Alice #primabad #waskommen #opbouwkommen

BROCHURE AANVRAGEN

Primabad inspiratieboek -
Primabad inspiratieboek

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen