Mooi hout in de badkamer

Wanneer je een liefhebber bent van de stoere en stijlvolle looks van hout in de badkamer, dan hebben wij een mooie badkamermeubel-serie voor je gespot! Badkamermeubel Coast heeft een stoere en robuuste uitstraling en heel veel mogelijkheden. Zo kan je de meubels met warme houtlook altijd aanpassen aan jouw specifieke badkamerstijl.

Hout in de badkamer. Badkamermeubel Coast.  Beschikbaar in verschillende kleuren en met veel mogelijheden bij Primabad #badkamer #badkamerinspiratie #badmeubel #primabad 

Houten badkamermeubel

De houtstructuur van het badkamermeubel van Primabad geeft de badkamer een natuurlijke uitstraling, helemaal passend bij de laatste badkamertrends. Het keramische wastafelblad steekt hoog boven de wastafelkast uit en zorgt voor het kenmerkende stoere aanzicht. Verder kan je het meubel aanpassen aan jouw persoonlijke stijl en smaak. Zo zijn ze te combineren met verschillende moderne opbouwkommen.

Asymmetrisch

Hout in de badkamer. Badkamermeubel Coast met planken aan de wand. Beschikbaar in verschillende kleuren en met veel mogelijheden bij Primabad #badkamer #badkamerinspiratie #badmeubel #primabad

Ook kan je kiezen om de laden assymetrisch te plaatsen. Dat geeft een ruimtelijk effect doordat de vloer eronder zichtbaar blijft en bieden door de extra onderkast meer opbergruimte, waardoor de standaard hoge kast naast de wastafel kan worden vervangen. Eén van de mooie badkamertrends van dit jaar!

Hout in de badkamer. Badkamermeubel Coast Beschikbaar in verschillende kleuren en met veel mogelijheden bij Primabad #badkamer #badkamerinspiratie #badmeubel #primabad

Om het meubel helemaal af te stylen naar jouw persoonlijk stijl, kan je kiezen uit verschillende greepmogelijkheden. Van opbouwgrepen tot verschillende greeploze oplossingen met greepprofiel in de corpuskleur of in aluminium al dan niet met ledverlichting. Wil je helemaal een strak meubel? Dan kun je er ook voor kiezen de laden uit te voeren met Tipmatic push-to-open. De laden zijn altijd voorzien van sluitdemping.

Badkamer met houten planken aan de wand van Primabad. Planchet met blinde bevestiging #badkamer #badkamerinspiratie #hout #primabad

En we willen nog even de aandacht vestigen op deze te gekke planken. De houten planchets voor je accessoires hebben een blinde bevestiging en maken je nieuwe badkamer helemaal af in stijl!

Waar kan je verder uit kiezen?
Badkamermeubel Coast is leverbaar in 4 breedtematen (60-80-100-120 cm) en in veel verschillende kleuren: 26 melamine en 5 acryl corpuskleuren & 26 melamine, 16 folie en 5 acryl frontkleuren.

Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan of bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen