pinterest

Thebalux

Uw badkamer is pas áf met Thebalux!

Al meer dan 25 jaar staat Thebalux voor kwaliteit. Dit waarborgen we door constante innovatie van producten en processen. Onze badkamermeubelen worden geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit in Biddinghuizen. Dat maakt ons al jarenlang een betrouwbare en flexibele partner voor de professionele

badkamerspecialist. Het kantoor van Thebalux is gevestigd in Zutphen. Hier is eveneens een uitgebreide showroom waar u van harte welkom bent om alle badkamermeubelen te ervaren. Het volledige team van Thebalux is gedreven om te zorgen dat u tevreden bent en kunt genieten van een kwaliteitsproduct. 

In dit alles staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit kenmerkt zich onder andere doordat we enkel produceren met FSC hout, onze productiefaciliteit energie-neutraal is en we zoveel als mogelijk materialen toepassen waarvan jarenlang genoten kan worden.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
GA NAAR WWW.THEBALUX.NL

 

INRICHTEN VAN DE BADKAMER

Bij het inrichten van jouw nieuwe badkamer kom je voor een aantal keuzes te staan. In deze aflevering nemen we in het kort een aantal punten door. Een eerste start is de ruimte goed in beeld krijgen. Hierdoor weet je beter wat er kan en niet geheel onbelangrijk, wat er niet kan. Mocht je bijvoorbeeld weinig ruimte hebben, denk dan eens aan een ondiep badkamermeubel of aan een spiegelkast. Ook kan het aantal gebruikers van de badkamer bepalend zijn voor welke keuzes er gemaakt worden omtrent bergruimte. Het inrichten van de badkamer blijft een kwestie van een ideale balans vinden tussen praktisch en esthetisch. Gelukkig zijn veel badkamermeubelen van Thebalux mooi én praktisch 😉.

Download de brochure

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen