pinterest
Filiaal4 uit STOMPETOREN

Filiaal4

Filiaal 4, de specialist op het gebied van mooi, stoer en exclusief sanitair. Waar u bij een standaard sanitair winkel verschillende opstellingen van badkamers en sanitair bewondert, wordt u bij ons door design onderdelen op een spoort gezet. Het accent ligt bij ons niet op verkoop maar op creativiteit. Onze uitdaging is dat een ruimte, intiem als een badkamer, vóór alles moet voldoen aan de eerste belangrijke eis: het gevoel moet kloppen! Met meer dan twintig jaar ervaring in de badkamer- en installatiebranche, kan Filiaal 4 bogen op ruime ervaring en inzichten. Bij Filiaal 4 gaan originaliteit, comfort, vakmanschap en schoonheid hand in hand.

Filiaal4
Noordervaart 127
1841 GA STOMPETOREN

T: 072-5039901
E: info@filiaal4.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Geopend 09:59 - 17:59
Dinsdag: Geopend 09:59 - 17:59
Woensdag: Geopend 09:59 - 17:59
Donderdag: Geopend 09:59 - 17:59
Vrijdag: Geopend 09:59 - 17:59
Zaterdag: Geopend 00:59 - 00:59
Zondag: Gesloten
U kunt vrijblijvend langskomen in onze showroom. Wanneer u zeker wilt zijn van onze onverdeelde aandacht, adviseren wij u een afspraak te maken, zodat Willem Brouwer u uitgebreid te woord kan staan.

Wij verkopen de volgende merken:

ADW
Alape
Alterna
Axor
Balance
Bette
Bisazza
Casa Dolce Casa
Catalano
Cleopatra
Clou
Deltacalor
Dornbracht
Douchebakkenopmaat
Drain4you
Duscholux
Easydrain
Emco
Flaminia via Apro Products
Gessi
Giquadro
Grohedal
Haceka
Hansa
Hansgrohe
Hatria
Hoesch
HSK Douchecabines
Hüppe
Ideal Standard
Jacuzzi via Apro products
Jado
Jaga
Jered Design
Keramag
Kermi
Keuco
Kludi
LoooX
Lu van den Berg
MacBath
Marmorin
Mosa
Not Only White
Ponsi
Pressalit
Q-Artz
Quick-Step
REXA design
Sanijura
Sentavi
Simas
Smedbo
St. James Collections
Sunshower
TECE
Thermic
Thermrad
Toto
Van den Berg Afvoerputten
Vasco
Vipp
Vola
Winckelmans
Wisa
Zehnder

Badkamer specialisten

Een goede voorbereiding is essentieel als je een nieuwe badkamer gaat kopen. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte badkamer die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je badkamer jarenlang meegaat.

Badkamer dealers

Dealers van badkamers bieden niet alleen een breed aanbod aan badkamers en badkamerproducten, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele badkamer, een moderne wastafelkraan, of een milieuvriendelijke inloopdouche, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, showroommodellen en zelfs demonstraties om je een duidelijk beeld te geven van wat elke badkamer te bieden heeft en welke aan jouw wensen voldoet. 

Badkamer ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte badkamer? Van moderne badkamers en inloopdouches tot vrijstaande badkuipen en buitenbaden, ontdek welke badkamerstijl bij jou past. Of je nu droomt van een klassieke badkamer, een strakke moderne badkamer, of een milieuvriendelijke oplossing, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Maar laat je eerst goed informeren! Naast inspirerende blogs en nieuwsartikelen kun je ook het Badkamermagazine bestellen voor frisse inspiratie en handige tips. Ontdek welke merken er zijn en welke aansluiten bij jouw smaak. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen