pinterest
Aart van de Pol Badkamer en Tegels uit BATHMEN

Aart van de Pol Badkamer en Tegels

Aart van de Pol badkamers | Over ons

Door continu kwaliteit, snelle levertijden en goede ondersteuning van ontwerp tot installatie te garanderen willen wij de beste sanitair specialist voor u zijn in de omgeving van Bathmen, Deventer, Laren en Holten.

Inspirerende badkamer bouwers in Bathmen

 

In de 10 jaar die wij actief zijn in Overijsel hebben we een goede basis opgebouwd om de beste badkamerleverancier te zijn in de omgeving van Bathmen, Deventer, Laren en Holten. Al vele badkamers zijn met succes geplaatst in de omgeving van Bathmen en Deventer.

Ook profiteren van onze kwaliteit?


Als u ook zeker wilt zijn van een prachtig eindresultaat dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met Aart van de Pol Badkamers en Tegels in Bathmen. Daarnaast staat de deur van onze showroom natuurlijk altijd voor u open.

Aart van de Pol Badkamer en Tegels
Deventerweg 6
7437 BJ BATHMEN

T: 0570-544441
E: bathmen@aartvandepol.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Geopend 09:00 - 17:30
Woensdag: Geopend 09:00 - 17:30
Donderdag: Geopend 09:00 - 17:30
Vrijdag: Geopend 09:00 - 20:00
Zaterdag: Geopend 00:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Wij verkopen de volgende merken:

Baden+
Bruynzeel
Cleopatra
Easydrain
Gira
Grohe
Hansgrohe
Hidrobox
HSK Douchecabines
Ideal Standard
Keuco
LoooX
Luxalon
NoCalc
Pressalit
Remeha
Sunshower
TECE
Vasco
Woodynox
banner

Badkamer specialisten

Een goede voorbereiding is essentieel als je een nieuwe badkamer gaat kopen. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte badkamer die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je badkamer jarenlang meegaat.

Badkamer dealers

Dealers van badkamers bieden niet alleen een breed aanbod aan badkamers en badkamerproducten, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele badkamer, een moderne wastafelkraan, of een milieuvriendelijke inloopdouche, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, showroommodellen en zelfs demonstraties om je een duidelijk beeld te geven van wat elke badkamer te bieden heeft en welke aan jouw wensen voldoet. 

Badkamer ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte badkamer? Van moderne badkamers en inloopdouches tot vrijstaande badkuipen en buitenbaden, ontdek welke badkamerstijl bij jou past. Of je nu droomt van een klassieke badkamer, een strakke moderne badkamer, of een milieuvriendelijke oplossing, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Maar laat je eerst goed informeren! Naast inspirerende blogs en nieuwsartikelen kun je ook het Badkamermagazine bestellen voor frisse inspiratie en handige tips. Ontdek welke merken er zijn en welke aansluiten bij jouw smaak. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen