pinterest
Een luxe, natuurlijke look met opbouwkommen

Een luxe, natuurlijke look met opbouwkommen

De laatste jaren is er steeds meer aanbod in kleuren, vormen en materialen voor waskommen in de badkamer. Tegelijkertijd zien we ook meer trends opkomen, zoals minimalistisch design, het gebruik van natuurlijke materialen en opvallende kleuren.

Een natuurlijke vibe

In 2024 brengen we de natuur naar binnen met de populariteit van biophilic design (ontwerpen met de natuur) in badkamers. Deze stijl legt de nadruk op de verbinding tussen mens en natuur, wat zich vertaalt naar badkamers met duurzame materiaalkeuzes zoals hout en natuursteen. De nieuwe serie opbouwkommen van Thebalux sluiten volledig aan bij deze trends. Het minimalistische design van de Emperador marmer waskommen geeft een natuurlijke vibe aan je badkamer. Het sterke Emperador marmer heeft een authentieke uitstraling door de structuur van het marmer.

FotoEen luxe, natuurlijke look met opbouwkommen

Bekijk ook: Voorbeelden van waskommen 

Mix van materialen

De opbouwkom blijft populair in de badkamer. Dit heeft te maken met het aanbod in materiaal van zowel de kom als het badmeubel. Je kunt kiezen voor een spannend contrast tussen de twee, door verschillende materialen of kleuren te gebruiken in de badkamer. De opbouwkommen van Thebalux zijn verkrijgbaar in bruin en grijs marmer, waardoor ze mooi te combineren zijn met verschillende badmeubelen van Thebalux. Licht of donker hout, zwart staal of koper, je kunt alle kanten op met deze nieuwe serie!

Vraag hier je gratis Thebalux brochure aan

FotoEen luxe, natuurlijke look met opbouwkommenDe marmeren opbouwkommen staan ook prachtig met de Ribbed badkameubelen van Thebalux. Kleed de badkamer verder aan met mooi decor van natuurlijke materialen, een verlichte spiegelkast en planten en voilà, jouw eigen spa om iedere dag in te genieten!

Wil je meer weten over de collectie badmeubelen van Thebalux? Vraag hier je gratis woonbrochures aan en bezoek ook eens de Thebalux website ter inspiratie! 

Thebalux

Uw badkamer is pas áf met Thebalux!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen