Exclusieve collectie voor meest bezochte kamertje in huis

Thebalux Badkamermeubelen heeft met zorg en passie een exclusieve collectie gecreëerd, bestemd voor wat wellicht de meest bezochte kamer in huis is: het toilet. De Sjithouse Furniture collectie onderscheidt zich door zijn uitgebreide assortiment. Deze serie omvat diverse wastafels, opbouwkommen, kasten en frames, allemaal zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om naadloos in jouw toiletinrichting te passen.

Een hip toilet

Deze collectie belichaamt het hoogstaande Nederlandse vakmanschap en maakt gebruik van de beste materialen afkomstig uit diverse landen. De verscheidenheid aan stijlen bevat telkens de huidige trends, waardoor ook je toilet helemaal up to date en hip is. Het resultaat is een meubellijn die zowel mooi als praktisch is. De Sjithouse Furniture collectie is een speelse naam met een karakteristiek huisje in het logo. Bekijk de gehele collectie en meer informatie op de website Sjithouse Furniture.

Aantrekkelijk en functioneel

Met een indrukwekkende geschiedenis van meer dan 25 jaar als producent van badkamermeubelen, blijft Thebalux voorop lopen in innovatie en design op het gebied van badkamermeubelen. Het bedrijf heeft een uitmuntende reputatie opgebouwd met hun een passie voor het creëren van ruimtes, die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn. Bij Thebalux staat jouw tevredenheid en comfort voorop, zelfs als het gaat om het omtoveren van een toiletruimte tot een oase van stijl en gemak.

Hoger niveau

Thebalux heeft zich, als vooraanstaande fabrikant van badkamermeubelen, gevestigd als een van de grootste aanbieders binnen de Benelux. De toewijding en kwaliteit hebben geleid tot export naar tal van andere landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië. De elegantie en functionaliteit van deze meubelstukken tillen de toiletruimte naar een hoger niveau, waardoor je dagelijkse routine en persoonlijke stijl samenkomen.

Vraag de brochure aan voor meer informatie over Thebalux en de Sjithouse Furniture collecte:

Thebalux

Uw badkamer is pas áf met Thebalux!

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen