pinterest
Creëer jouw perfecte badkamer met Geberit Mix & Match

Creëer jouw perfecte badkamer met Geberit Mix & Match

Als je aan je droombadkamer denkt, zie je dan een specifieke stijl of sfeer voor je? Misschien wil je iets moderns en strak, of juist warm en gezellig? Wat je ook in gedachten hebt, met Geberit Mix & Match kun je jouw badkamer helemaal naar jouw smaak inrichten.

Mix & Match is een nieuw concept waarmee je de meubels en keramiek van verschillende Geberit-badkamerseries kunt combineren. Normaal gesproken ben je beperkt tot één serie voor een uniforme look, maar met Mix & Match is die beperking weg. Nu kun je kiezen uit de ONE, Acanto en iCon series, en deze samenvoegen zoals jij dat wilt.

FotoCreëer jouw perfecte badkamer met Geberit Mix & Match

Of je nu een wastafel uit de ONE serie wilt combineren met een onderkast uit de Acanto serie, of een spiegelkast uit de Option serie toevoegt voor wat extra opbergruimte, alles past perfect bij elkaar. De oppervlakken van deze meubels zijn ontworpen om bij elkaar te passen, zodat je een harmonieuze look krijgt.

Lees ook: Upgrade je toilet met een douchewc

Toekomstbestendig

Een van de voordelen is dat het niet alleen veelzijdig, maar ook duurzaam is. Omdat je kunt combineren tussen verschillende series, is het gemakkelijker om je badkamer in de toekomst aan te passen. Wil je later een nieuwe stijl proberen? Geen probleem. Je kunt eenvoudig nieuwe meubels of accessoires toevoegen zonder de hele badkamer te hoeven verbouwen. 

Op de website van Geberit kun je gemakkelijk je eigen badkamer samenstellen! Zo ben je een stap dichterbij je droombadkamer.

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen