De veelzijdige iCon serie van Geberit

Geberit heeft de mooie iCon badkamerserie nog verder uitgebreid. Al meer dan tien jaar staat dit assortiment voor tijdloos design van sanitair keramiek en badkamermeubels in een strak jasje met een mooie prijs. De uitgebreide serie is modulair opgebouwd met verschillende producten, die flexibel met elkaar kunnen worden gecombineerd. Stijlvol voor zowel de kleine als de grote badkamer! Lees hieronder wat de mogelijkheden van de serie zijn.

Wc en bidets


Het wandhangende iCon closet en bidet is er nu ook in wit keramiek. In hoogglans wit keramiek is binnen de serie nu ook een vloerstaand closet en bidet verkrijgbaar en een nieuw compact wandcloset voor de kleinere toiletruimtes. Het iCon closet beschikt over de bekende Rimfree-technologie met nieuwe spoelwaterverdeler. Dat scheelt schoonmaken want bij een Rimfree closet is geen spoelrand waar zich vuil kan ophopen.

Wastafel en meubelconcept


Binnen de iCon badkamer kan je kiezen uit verschillende formaten wastafels in drie verschillende designs, standaard met 9cm randhoogte, LightRim met 5,5cm randhoogte en de SlimRim met 1,5cm randhoogte. Deze laatste is vanaf nu ook verkrijgbaar in mat wit en kun je dus prima combineren met het mat witte closet en bidet.

Flexibele ontwerpvrijheid

De iCon serie van Geberit is geschikt voor alle badkamers. De verschillende wastafelmeubels, zijkasten, open schappen en een metalen planchet zijn goed te combineren met elkaar. De meubels zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zodat er altijd wel een stijl is die bij jou past.

Bij de meubels worden standaard grepen meegeleverd die weer te vervangen zijn door grepen in de gewenste kleur. Zo is alles naar wens individueel te ontwerpen. Naast de greepkleuren glansverchroomd, wit mat, zandgrijs mat en lava mat zijn nu ook grepen in mat zwart aan de serie toegevoegd. De nieuwe uitbreidingen geven je dus nóg meer keus!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze serie? Bezoek dan een verkooppunt in de buurt en check geberit.nl

Bekijk hier meer mooie producten en series van Geberit

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen