Plieger - Meer van het merk Plieger

Product in beeld 16 Nieuws 1 Dealers 20

Vitra V-care Douche WC

De vraag naar douche wc’s stijgt enorm. Plieger levert de Vitra V-care Douche WC. En terecht! Een douchewc kent alleen maar voordelen. Het is hygiënisch, comfortabel, ge... meer »

Plieger vrijstaand bad White van Vigour

Designbad White van Vigour, het huismerk van sanitairspecialist Plieger. Niet alleen de vormgeving is mooi, White is gemaakt van Mineralguss, een heel mooi, dun maar ijzersterk, mi... meer »

Plieger complete badkamers

Plieger heeft voor iedere badkamer de oplossing. Bij Plieger kunt u voor de complete badkamer terecht.  Het assortiment is zo groot dat Plieger voor iedere ruimte een mooie ba... meer »

Plieger aangepast sanitair

Heeft u aangepast sanitair nodig? Dan biedt de Plieger Comfort life lijn uitkomst. De Comfort life lijn is vervaardigd om extra comfort en veiligheid te bieden in de badkamer. Badg... meer »

Plieger badkamer tegels

De Plieger vloer- en wandtegels zijn er in vele soorten, maten en types. Tegels zijn een belangrijk detail voor de badkamer. In de badkamer waar wit sanitair nog steeds heel popula... meer »

Plieger designradiatoren

Plieger kan door jarenlange ervaring in warmte- en warmwatertechniek de perfecte oplossing bieden op gebied van radiatoren. Hoe mooi uw badkamer ook is, écht plezier ervan h... meer »

Plieger whirlpool

Voor een compleet badfeest heeft Plieger heeft diverse systemen waarmee een badkuip uitgerust kan worden, de meest bekende daarvan is de Whirlpool. Luchtinspuiters in de bodem en h... meer »

Plieger stoomdouches

De Plieger stoomdouches, ook bekend als Turks bad, levert u een heel bijzondere ervaring. Vochtige lucht – een mist -  met een temperatuur van 45 à 54 ℃ wordt i... meer »

Plieger douchebakken

Plieger heeft een enorme keuze in douchebakken: formaten en materialen, soorten afvoeren, kleuren, hoogte van de opstaande rand, etc. Ook zijn er ultravlakke douchebakken die nagen... meer »

Plieger douchegarnituren

De keuze in douchegarnituren en kranen van Plieger is vrijwel eindeloos. En dat maakt het tot een hele opgave om de juiste kraan bij de badkamer te kiezen, maar wel een leuke opgav... meer »

Plieger Panorama inloopdouches

De Panorama serie van Plieger biedt u hoogwaardige douchewanden met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De wanden zijn samengesteld uit 6mm dik veiligheidsglas en te plaats... meer »

Plieger baden

Plieger verkoopt baden en alle mogelijke toebehoren zoals whirlpoolsystemen. De keuze in baden is enorm, zowel in vormen en maten als in design en uitstraling. Kunststof of staal, ... meer »

Plieger badkamermeubels en spiegelkasten

Plieger stelt dat mooi sanitair een fraaie omlijsting verdient. In de badkamer bieden meubels dat kader. Een sublieme wastafel komt pas goed tot zijn recht als die is toegepast op ... meer »

Plieger wandcloset Zano

Het wandcloset Zano van Plieger is niet een alternatief, maar een bewuste keuze op zich. Het wandcloset heeft o.a. door het verdekte bevestigingssysteem een strakke uitstraling, de... meer »

Plieger Goo kranen

Plieger Goo is een reeks eenhendel kranen voor de badkamer en keuken, in een tijdloos design uitgevoerd in chroom. De strakke hendel staat garant voor extra bedieningsgemak. De ser... meer »

Plieger wastafels en -kommen

Plieger heeft een grote verscheidenheid in wastafels en –kommen. Eén wastafel, of twee. Los op een zuil, geïntegreerd in een fraai meubel of een losse kom op een ... meer »