pinterest

LAAT U ONDERDOMPELEN IN DE WERELD VAN VILLEROY & BOCH

Bij Villeroy & Boch vind je alles wat jouw badkamer tot een echte wellness-oase maakt; een plek voor rust en ontspanning. Hoogwaardige badkuipen en whirlpools nodigen uit tot relaxen. Mooie wastafels en spiegels maken het tandenpoetsen 's ochtends tot een bijzonder ritueel. Innovaties zoals het DirectFlush-toilet zonder spoelrand vereenvoudigen de schoonmaak en het onderhoud. 

Plaatsbesparende badkuipen, wastafels en kasten benutten bovendien elke hoek van een kleine badkamer optimaal. Wanneer je 's ochtends eerst de badkamer ingaat, zorg je ervoor dat dit meteen een van de mooiste momenten van de dag wordt! 

Laat de wens van een persoonlijke droombadkamer in vervulling gaan en ontdek in de badkamerinspirator creatieve en betoverende ideeën voor de badkamer van Villeroy & Boch. Of het nu gaat om een kleinere gastenbadkamer of een luxueus toevluchtsoord voor pure ontspanning, met de badkamerplanner van Villeroy & Boch plan je in een paar stappen eenvoudig en snel jouw persoonlijke welzijnsoase. 

 

 

LAAT U ONDERDOMPELEN IN DE WERELD VAN VILLEROY & BOCH

BEZOEK DEALERS

Informatie aanvragen bij Villeroy & Boch

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen