pinterest
LAUFEN

LAUFEN

Swissnes, kwaliteit en design

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website
\
Reliëf: de badkamertrend van het moment

Reliëf: de badkamertrend van het moment

Of je nu kiest voor een subtiele touch of een opvallend statement in de badkamer, de nieuwste trend met relief en structuur geeft elke badkamer een eigentijdse uitstraling. Ontdek hoe je door het toevoegen van reliëf je badkamer transformeert tot een stijlvolle plek.

De veelzijdige LAUFEN SONAR collectie biedt een scala aan mogelijkheden om jouw badkamer een mooie upgrade te geven. Het vrijstaande bad in deze collectie is gemaakt van Marbond, met prachtige texturen die je badkamer echt mooier maken. De wastafels van de SONAR collectie zijn gemaakt van saphirkeramik, waardoor reliëf mogelijk is voor een unieke uitstraling. 

De veelzijdigheid van reliëf

Afbeelding

Reliëf is niet alleen aantrekkelijk vanwege zijn veelzijdigheid, maar ook vanwege de karaktervolle uitstraling die het toevoegt. Of je nu houdt van strak minimalisme of juist van gedurfde expressie, er is altijd een reliëfpatroon dat bij jouw stijl past. Het verfijnde reliëf op de wastafels van de VAL collectie zorgen voor een uniek effect, de VAL waskommen met reliëf vormen een echte blikvanger in de badkamer!

Afbeelding

Een badkamer vol karakter 

Het toevoegen van reliëf geeft jouw badkamer niet alleen stijl, maar ook karakter en diepte. Het creëert een gevoel van luxe en speelt met licht en schaduw. Door te experimenteren met reliëf kun je een badkamer ontwerpen die niet alleen praktisch is, maar ook prachtig en uniek.

Laat je inspireren door de fascinerende mogelijkheden van reliëf en geef jouw badkamer een boost met de badkamerproducten van LAUFEN!

          Lees ook: Laufen inspireert de hele badkamer

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen