pinterest
De luxe van een hotel met de Laufen Val badkamercollectie

De luxe van een hotel met de Laufen Val badkamercollectie

Met de Laufen Val badkamercollectie lijkt je badkamer wel die van een luxe vijf sterren hotel. De badkamerproducten zijn gemaakt met SaphirKeramik, een uniek materiaal waar flitnerdunne wanden en sterk afgetekende rondingen mee zijn gecreëerd. Mede dankzij deze techniek is het grote ronde bad een ware blikvanger geworden uit de collectie.

Dunne wanden, extreem smalle randen en zachte rondingen

FotoDe luxe van een hotel met de Laufen Val badkamercollectie

De Val-badkamercollectie van Laufen - ontworpen door Konstantin Grcic - staat bekend om zijn geometrische vormen, dunne wanden, extreem smalle randen en zachte rondingen. Stijlvol, luxe en ontworpen voor dagelijks gebruik.

De stijlvolle collectie van Laufen is nu uitgebreid, zodat er nog meer mogelijkheden zijn.

De collectie van Laufen is uitgebreid, zodat er nog meer mogelijkheden zijn. Een wastafel van 120 cm breed is nu toegevoegd aan het bestaande assortiment van opbouw- en meubelwastafels met standaardbreedtes van 55 tot 95 cm. Door het gebruik van het unieke Saphirkeramik, ziet de wastafel er ondanks haar afmetingen indrukwekkend smal en subtiel uit in het badkamerinterieur. Door het formaat, kan deze ook als dubbele wastafel worden gebruikt in een versie met twee kranen. 

FotoDe luxe van een hotel met de Laufen Val badkamercollectie

Daarnaast biedt LAUFEN de wastafel niet enkel in mat wit aan, maar is deze nu ook verkrijgbaar met een optionele geslepen onderzijde als ze op een meubel wordt geplaatst. Ook bij de nieuwe, bijna cirkelvormige wastafel met een rand voor de kraan kan voor een geslepen onderzijde worden gekozen, wat de ontwerpmogelijkheden voor badkamerplanning nog meer verruimt

FotoDe luxe van een hotel met de Laufen Val badkamercollectie

Een ware blikvanger uit de Val-badkamer is het vrijstaande ronde bad met een diameter van 130 cm. Het vormt een mooi alternatief voor het eerdere ovale model. De smalle randen zorgen voor een volmaakte interactie met de wastafels en zorgen voor een lichte en verfijnde look. Het fluweelzachte, witte en onderhoudsvriendelijke oppervlak streelt de huid, en nodigt je uit om net dat beetje langer in bad te blijven. Dankzij het minerale Sentec-gietmateriaal kan LAUFEN het bad met één enkele wand vervaardigen en in één keer gieten, compleet met een geïntegreerde overloop.

Onderhoudsvriendelijke toiletten en een bidet

Het cirkelvormige element als designkenmerk is ook terug te vinden in het wandtoilet, het wandbidet en de staande wc-combinatie, die eveneens nieuw zijn in de collectie. Hier zijn Grcic en LAUFEN erin geslaagd om de keramische body een buitengewoon optische lichtheid te geven dankzij de vakkundige combinatie van rechte lijnen, een rond bekken en spits toelopende elementen. Ook gebruiksvriendelijkheid speelde een belangrijke rol bij het ontwerp. Zo zijn het wandtoilet en de staande wc-combinatie randloos, en dus ook bij dagelijks gebruik bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Hoogwaardige kranen

Tot slot stond Konstantin Grcic ook in voor het ontwerp van een reeks hoogwaardige kranen voor LAUFEN. Deze werden speciaal voor Val ontwikkeld en bekroond met de Red Dot Award in de categorie ‘productontwerp’. De sierlijke wastafelkranen uit deze reeks vallen op doordat niet enkel de body van de kraan, maar ook de handgreep en de afvoer spits naar boven of naar voren toelopen. Hierdoor krijgen deze mengkranen met één handgreep een slank, licht uitzicht dat voor volmaakte harmonie zorgt met het dunwandige SaphirKeramik* van de wastafels. Enkele praktische elementen zijn een energiebesparende koude-startfunctie en het ontbreken van een rozet. Hierdoor kunnen de kraan en de keramiek veel sneller worden schoongemaakt.

Deze reeks van Val omvat niet enkel kranen voor op de rand van wastafels, maar ook een verhoogde kraan voor waskommen, een wandafvoer met twee openingen, een mengkraan voor bidets en kranen voor bad en douche. Stuk voor stuk stralen ze een gevoel voor design en comfort uit.

Download hier  de Laufen catalogus met de mooie badkamer collecties of vraag vrijblijvend informatie aan. 

LAUFEN

Swissnes, kwaliteit en design

Informatie aanvragen bij LAUFEN

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen