pinterest
LAUFEN inspireert de hele badkamer

LAUFEN inspireert de hele badkamer

Vorm, functie en kleur, maar ook duurzaamheid, digitalisering en hygiëne staan centraal in de LAUFEN badkamer dit jaar. Het assortiment van de LAUFEN badkamercollectie is verder uitgebreid en voldoet aan de toenemende vraag naar esthetische, intelligente en complete oplossingen voor de badkamer. In dit artikel lees je meer over de nieuwste oplossingen voor de badkamer die zullen worden getoond op de ISH, ‘s werelds toonaangevende vakbeurs voor sanitair in Frankfurt am Main.

Modulaire badkamercollectie

Een van de noviteiten van LAUFEN is de nieuwe, modulaire badkamercollectie MEDA, die alle Zwitsers designelementen combineert; zoals helderheid, functionaliteit en aandacht voor detail. MEDA is een complete collectie met keramische producten, badkuipen, kranen en meubels. Door de modulaire opbouw is deze serie geschikt voor bijna elke badkamer en elke sfeer en biedt het oplossingen voor individuele ontwerp-eisen. 

Badkamer klassieker

Heel mooi is de update van de ILBAGNOALESSI collectie, waarvoor designer Stefano Giovannoni met behulp van Saphirkeramik nieuwe keramische objecten met zachte en vloeiende vormen heeft ontworpen. 

FotoLAUFEN inspireert de hele badkamer

Het modulaire verlichtingssysteem van ILBAGNOALESSI is gemaakt van een zwarte aluminium framestructuur. Een verbindend element tussen spiegels en meubels waarmee ongebruikelijke vormen ontstaan.

FotoLAUFEN inspireert de hele badkamer

De meeste keramische objecten van de ILBAGNOALLESSI collectie hebben nu ook nieuwe oppervlakte- en kleurvarianten, bijvoorbeeld in de kleuren wit, zwart of coffee. Het geeft deze TUNA wastafel een frisse, moderne uitstraling.

Opgeruimde badkamer

De LANI meubelset van LAUFEN, ontworpen door de Franse designer Toan Nguyen, heeft een slanke, rechtlijnige vormgeving, grote opbergruimte, doordachte details en duurzame afwerking. De LANI-meubels zijn ideaal voor een goed ontworpen, altijd opgeruimde badkamer en kunnen worden gecombineerd met verschillende LAUFEN badkamercollecties.  

FotoLAUFEN inspireert de hele badkamer

Het veelzijdige LANI meubel is hier te zien in combinatie met de LUA collectie.

Innovaties en iconische badkamerobjecten

Ook innovaties zoals een doorzichtige badkuip die in mysterieuze kleuren kan gloeien en iconische badkamerobjecten zoals de nieuwe, imposante dubbele wastafel uit de INO badkamercollectie verdienen een plekje in de spotlights. De dubbele wastafel is ook verkrijgbaar in de nieuwe keramiekkleuren van LAUFEN en ook de populaire Cleanet Riva douche-wc biedt nieuwe kleuropties. 

Smart Bathroom

Met het nieuwe digitale Laufen Smart System richt Laufen zich op intelligent waterbeheer in gebouwen. Het vereenvoudigt en verbetert het beheer van openbare en semiopenbare sanitaire ruimtes en zorgt voor meer comfort en hygiëne, snellere responstijden, betere service, minder water- en energieverbruik en minder personeelskosten. Het innovatieve, cloudgebaseerde systeem is schaalbaar en daarmee toekomstbestendig.

Praktische oplossingen

Laufen speelt ook in op behoeften van architecten en installateurs met nieuwe, doordachte oplossingen die de planning vereenvoudigen en de montagetijd verkorten. Het installatiesysteem LIS Ineo brengt Laufen nu ook achter muren en tegels en past perfect bij de designobjecten voor de muur. Zo zijn er nu integrale oplossingen voor elk badkamer scenario en elk badkamerontwerp.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de LAUFEN collecties passend bij jouw droombadkamer? Vraag hier informatie aan of download de brochures 

LAUFEN

Swissnes, kwaliteit en design

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen