LUA collectie van LAUFEN is groot, ruim en rond

De LUA collectie van LAUFEN is een complete badkamerserie met keramische objecten, badkuipen, spiegels, kranen en een bijbehorende meubelset. Rechte lijnen en zacht afgeronde hoeken geven een klassieke uitstraling die past in vrijwel alle interieurstijlen. 

Veel keuze in wastafels en waskommen

De wastafels van de LUA collectie zijn voorzien van grote schalen, hangende wastafels en ruime wastafelbladen. Een belangrijk onderdeel van de collectie zijn de rechthoekige wastafels, die verkrijgbaar zijn in de meest voorkomende maten van fontein tot dubbele wastafels. Door de geslepen onderkant kunnen ze aan de muur worden gehangen of als opzetwastafels worden gebruikt. 

Boorgaten zijn er speciaal in gemaakt om een handdoekhouder aan de wastafel te bevestigen, zodat je niet in de tegels hoeft te boren. Alle wastafels in de collectie zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, wit LCC, Manhattan, Pergamon en Bahama beige. 

Gecombineerde wastafels en onderbouwkasten

De wastafel, die compleet geleverd wordt met het badmeubel, is aan alle kanten beglaasd, ook aan de onderkant. Doordat het profiel van de wastafel iets boven het meubel uitsteekt, druppelt er geen water op het meubel. 

Rimless wc's en bijpassende bidets

De opstelling van dit toilet met bidet is voor vrijwel elk budget verkrijgbaar. Het wandcloset is in zowel een standaard als een compacte uitvoering te bestellen. Er is ook hier gelet op details, zodat de sifon van het toilet niet zichtbaar is. Alle LUA-toiletten zijn rimless en hebben een ergonomisch afgeronde bak en een smalle zitting en deksel en zijn verkrijgbaar met of zonder softclose-functie. 

Ontspannen in bad

Binnen de LUA-collectie passen ook meerdere baden, zowel vrijstaand als aan de muur gemonteerd. Ze zijn allemaal gemaakt van LAUFENS hightech materiaal Marbond, zijn 1,70 meter lang en heel dun. Je kunt er met twee tegelijk in badderen, omdat beide zijden gelijk zijn van vorm. Dankzij het slijtvaste materiaal kun je er ook prima in douchen.

Meubelset met veel details

De meubelset LANI past perfect bij de LUA-collectie. LAUFEN hecht veel waarde aan duurzaam design en slimme details en dat is te zien aan de zijpanelen en verzonken eikenhouten deuren met inspringende handgrepen en gelakte oppervlakken. De soft-close deuren en lades en glazen planken in de kasten zijn standaard, terwijl praktische accessoires zoals lade-organizers en bijpassende handdoekrekken voor extra comfort zorgen. 

Bekijk hier de andere designlijnen van Laufen

Meer weten over de stijlvolle producten van Laufen? Download de brochures of vraag een informatiepakket aan

LAUFEN

Swissnes, kwaliteit en design

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen