LANI, de veelzijdige badmeubelcollectie van LAUFEN

We hebben er allemaal behoefte aan, opbergruimte in de badkamer. LAUFEN begrijpt dat als geen ander en ontwierp de veelzijdige badmeubelcollectie LANI. Deze biedt ruimte aan handdoeken, make-up, verzorgingsproducten en andere badkameraccessoires om zodoende een schone en opgeruimde ruimte te creëren. Want, hoe meer rust in de badkamer, hoe meer jij kunt ontspannen.

Uitgebreide collectie

De nieuwe meubelcollectie LANI omvat onderkasten, hoge kasten, werkbladen, lade-elementen, spiegels en spiegelkasten. Omdat Laufen veel waarde hecht aan duurzaam design, het milieu en slimme details, zijn de houten panelen gemaakt van 100% PEFC- en FSC-gecertificeerde bronnen binnen Europa. De slanke zijpanelen en verzonken deuren met inspringende handgrepen en gelakte oppervlakken vormen de nieuwe maatstaven in de wereld van badkamermeubels. 

Hoge eisen

Details geven de duurzaamheid en liefde van LAUFEN voor deze collectie aan. Soft-close deuren en lades en glazen planken in de kasten zijn standaard, terwijl praktische accessoires zoals lade-organizers en bijpassende handdoekrekken om aan de zijkanten van het meubel te bevestigen voor extra gemak zorgen. Zo kun je altijd en snel de juiste plek vinden van je spullen tijdens het opruimen.  

Kleuren perfect op elkaar afgestemd 

De kleurkeuze voor deze meubelcollectie geeft eindeloze mogelijkheden tot combineren, zodat jij je persoonlijke smaak in de badkamer kunt toepassen.  Het interieur van het meubilair is een trendy tint antraciet, terwijl het frisse uiterlijk van de buitenkant met zijn wilde eikenhouten oppervlak goed tot zijn recht komt in klassiek wit, grijs of een van de meer dan 40 andere tinten. Wil je opvallen, dan kun je altijd nog kiezen voor goud, koper en titanium.

LAUFEN

Swissnes, kwaliteit en design

Informatie aanvragen bij LAUFEN

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen