pinterest
Sealskin | dukessa 3000

Sealskin | dukessa 3000

Een breed programma douches

Als je denkt in mogelijkheden, dan zit je goed met de dukessa 3000. Een breed programma douches dat uitblinkt in alle opzichten. Met een scala aan combinatiemogelijkheden van wanden met swingen schuifdeuren, leverbaar in 3 profielkleuren en 4 glassoorten. Maximaal comfort. Alle schuifdeuren zijn in hoogte te stellen en eenvoudig los te koppelen. Het glas van de draaideuren is geheel profielvrij en voorzien van een glasvlakke bevestiging van het scharnier. Dus altijd gemakkelijk schoon te maken, zonder obstakels!

De voordelen op een rijtje

  1. Dankzij het innovatieve GIROFIX- systeem wordt de douche met één enkele draai op de juiste positie gefixeerd. Boren en schroeven door de profielen heen om de douche te fixeren behoort tevens tot het verleden.
  2. De deurelementen van deze serie zijn eenvoudig los te koppelen door de geleider eenvoudig naar bewegen te bewegen. Hierdoor is het totale glasoppervlak volledig toegankelijk voor onderhoud.
  3. Het glas bij de autoclose scharnieren is uitgevoerd met een verzonken schroefbevestiging, waardoor de binnenzijde zonder obstakels te reinigen is.
  4. Raamprofiel doucheserie
  5. Keuze uit swing- en schuifdeuren
  6. Uitgebreide maatwerkmogelijkheden
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen