Pak uit tijdens de Sanidrõme Eindejaarsweken

Pak uit tijdens de Sanidrõme Eindejaarsweken

Buiten is het guur en koud, dus gunnen we onszelf meer tijd om te ontspannen onder een heerlijke regendouche of te relaxen in een warm bad. Dat wordt pas echt genieten in een badkamer, die is voorzien van de laatste handige en moderne items. Tip van uw-badkamer: bezoek de laatste maanden van dit jaar één van de Sanidrõme showrooms bij jou in de buurt en ontdek de eindejaarsacties met mooi voordeel!

Interessante eindejaarsacties

In de betere badkamer van Sanidrõme is kan je echt ontspannen en genieten. Tijdens de Eindejaarsweken van 15 november t/m 31 december pakt Sanidrõme uit met interessante eindejaarsacties samen met de merken Sealskin, Sphinx, Geberit en Laguna. We zetten de voordelen even voor je op een rij.

 Cashback actie bij Sphinx Rimfree® toilet

Tijdens de eindejaarsweken heb je dubbel voordeel bij aankoop Sphinx Rimfree® toiletset. Je krijgt €100 cashback op de toiletset.

Eindejaarsweken Sanidrome cashback actie Sphinx toilet #badkamer #sanidrome
De set bestaat uit de Sphinx 345 Rimfree® wandcloset met softclose toiletzitting en een Geberit DuoFresh inbouwreservoir met Sigma40 bedieningsplaat. Ontvang tijdens de actieperiode ook een gratis upgrade van een standaard Sphinx 345 softclose toiletzitting naar een Slim Seat softclose Sphinx 345 toiletzitting.

Met een Sphinx toilet zonder spoelrand (Rimfree®) haal je toiletcomfort in huis: schoonmaakgemak, optimale frisheid en hygiëne. Zonder spoelrand zijn er namelijk geen verborgen ruimtes waar vuil zich kan afzetten en ophopen. De binnenkant van het toilet is gemakkelijk stralend schoon te houden. Dat bespaart niet alleen tijd, maar ook water en schoonmaakmiddel. Goed voor het milieu dus! Lees hier meer...

Gratis opbergruimte met de Laguna Maxima spiegelkast

Op zoek naar een nieuw badkamermeubel? Je kan profiteren van gratis opbergruimte in een Laguna spiegelkast.

Eindejaarsweken Sanidrome Laguna spiegelkast voor prijs van een spiegel  #badkamer #sanidrome
Opbergruimte is een must voor elke badkamer. Geen rondslingerende spullen, maar alles netjes opgeruimd. Bij Sanidrome krijg je deze weken bij de aankoop van dit Laguna Maxima 2.0 badkamermeubel een spiegelkast voor de prijs van een spiegel. Er is een ruime keuze in maten, kleuren en houtsoorten bij dit mooie meubel.

Cashback actie bij Geberit douchewc

Altijd al een wc met douchewc willen hebben? Bij de nieuwe Geberit AquaClean Tuma douchewc is een 100 euro cashback actie. En maak ook nog eens kans op een reis naar Zwitserland...

Cashback actie Sanidrome bij Geberit Aquaclean Tuma douchewc #geberit #sanidrome #eindejaarsweken
Wie na aankoop de AquaClean-garantiekaart invult, maakt kans op een reis voor twee personen naar Zwitserland voor 1 nacht inclusief diner.

De Geberit Aquaclean Tuma douchewc brengt frisheid en comfort met één druk op de knop. Nadat de douchewc in werking is gesteld, komt de verborgen douchearm tevoorschijn die je onderlichaam reinigt met een aangenaam warme douchestraal. Lees hier meer...

Gratis glasbehandeling bij nieuwe douchewand

Tijd voor een mooie, nieuwe, moderne douche die van alle gemakken voorzien is? Bij een glazen Sealskin douchewand krijg je tijdens de eindejaarsweken een gratis ProCare glasbehandeling.

Gratis procare glasbehandeling bij nieuwe Sealskin douchewand via Sanidrome #eindejaarsweken #sanidrome #sealskin #douchewand #badkamer
Sealskin ProCare is de glascoating die één geheel vormt met het glas en daardoor permanente bescherming biedt tegen kalk en vuil. Deze behandeling zorgt ervoor ProCare ervoor, dat het water van het glasoppervlak afloopt en het schoonmaken gemakkelijker wordt. Zo hou je de douche jarenlang mooi en heb je telkens weer glanzend, transparant glas.

Meer weten over de acties? Bezoek dan een Sanidrõme showroom bij jou in de buurt!

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP