New wave badmeubelen - Meer van het merk New wave badmeubelen

Product in beeld 19 Nieuws 2 Dealers 43

New Wave Badmeubel Flow

Wilt u een landelijke sfeer in de badkamer, dan past badmeubellijn Flow er zeker bij. Functioneel is hij zeker: de grote lade zorgt voor voldoende opbergruimte en de warme kleuren ... meer »

New Wave Badmeubel Qubic

Badmeubel Qubic van New Wave is speciaal ontworpen voor de kleinste ruimte in huis. Met het fonteinmeubel Qubic combineert u het praktische met het elegante. Er is keuze uit een fo... meer »

New Wave Badmeubel Como

Badmeubel Como van New Wave biedt ongekende kwaliteit voor een superscherpe prijs. Het badmeubel is voorzien van een keramische wastafel en de laden zijn uitgerust met Blum softclo... meer »

Badmeubel series Square Big & Smart

De BIG Square badmeubel-serie van H&R badmeubelen & sanitair is ruimtelijk en ordelijk. Voor wie net wat anders zoekt, maar zeker de praktische kant van een badmeubel weet ... meer »

Badmeubel serie Square XXL

De nieuwe badmeubel serie Square XXL van H& R Badmeubelen & Sanitair heeft een onderkast met 20% meer bergruimte t.o.v. de meeste standaard kasten. Greeploos en in maar lie... meer »

New Wave badmeubel serie Infinity XXL

De serie Infinity XXL van H&R badmeubelen & Sanitair heeft een onderkast van 140 cm. Deze extra grote Infinity onderkast is een aanvulling op de succesvolle badmeubel-serie... meer »

New Wave Badmeubelen - Cover

Cover Up! Maak van uw badmeubel iets speciaals. De combinatiemogelijkheden bij de serie Cover zijn haast onbeperkt. U kunt kiezen uit maar liefst 16 trendy frontkleuren en 6 versch... meer »

New Wave Badmeubelen - Arte

Serie Arte is vanaf medio maart 2016 leverbaar en combineert de meest moderne kleuren met de nieuwe superdunne kermaische wastafel uit de Elegance lijn. De onderkasten zijn in 2 ve... meer »

Infinity - New Wave badmeubelen

De naam infinity zegt al voldoende, onbeperkt combineren en een meubel samenstellen zoals u dat wilt. keuze uit kasten met en zonder greep in 4 verschillende maten en allemaal com... meer »

Momentum - New Wave badmeubelen

De Momentum badmeubellijn sluit perfect aan op de laatste trend in badkamerland. Gecombineerd met een van de fraaie kommen een echte eye-catcher voor uw badkamer. De Momentum serie... meer »

New Wave badmeubelen - maatwerk programma

Heeft u een specifieke wens op het gebied van badmeubelen, extreem groot, of juist heel klein.... Wij maken het voor u. Met het maatwerkprogramma bieden wij u de gelgenheid uw meu... meer »

New Wave Badmeubelen

Ondiepe badmeubelen vormen de oplossing in de kleine ruimte. Wij bieden u met de Clever lijn niet alleen een slimme oplossing, maar ook een waarvan u langdurig plezier zult beleven... meer »

New Wave - Infinity Line

Infinity, eindeloos combineren met de beste materialen en de mooiste kleuren.. stelzelf uw eigen badmeubel samen zoals u dat wilt. Geen concessie doen aan kwaliteit of uitstraling,... meer »

New Wave Badmeubelen - Bricks

De Bricks badmeubelserie is er een van de nieuwe generatie. Alleen de beste materialen zijn gebruikt om de consument maximaal te laten genieten van zijn pronkstuk in de badkamer. ... meer »

New Wave badmeubels - Elements

Elements badmeubel, modern, stijlvol en handig te combineren met een waskom of wastafel naar keuze. Of het nu natuursteen of keramiek moet zijn... het kan. De serie Elements is ver... meer »

New Wave Badmeubelen - S-Line

De S-Line badmeubelssets hebben een diepte van 40cm en zijn daarmee uitermate geschikt voor gebruik in de Hollandse badkamer. De S-line is verkrijgbaar in 3 verschillende maten 60-... meer »

Enjoy Badmeubelen - Lorencio en Amador

VanOort International heeft onlangs een tweetal actiemodellen geïntroduceerd. Beide modellen zijn afkomstig uit de Enjoy badmeubellijn. De actieblokken Amador en Lorencio zijn ver... meer »

New wave badmeubelen - Extreme

New wave badmeubelen kenmerken zich door het gebruik van absolute topmaterialen van uitsluitend Europese partners. Zo wordt binnen de New Wave collectie gebruik gemaakt van Blum la... meer »

New Wave badmeubelen - Danubio

New wave badmeubelen kenmerken zich door het gebruik van absolute topmaterialen voor zowel laden als korpus. daarnaast wordt binnen de New wave collectie gewerkt met het topmerk in... meer »