Sphinx 300 Kids Turtle closetzitting is méér dan kindvriendelijk

Sphinx 300 Kids Turtle closetzitting is méér dan kindvriendelijk

Zelfstandig toiletgebruik voor kinderen makkelijker met speelse closetzitting

Bij de closetzitting speciaal voor kinderen van Sphinx staat functionaliteit, ergonomie en onderhoudsgemak voorop. Het is voor kleuterleidsters of personeel van crèches ondoenlijk om meerdere kinderen tegelijk te helpen met het naar het toilet gaan. Het scheelt daarom veel werk als peuters dit zelf kunnen. En het is natuurlijk ook in het belang van de ontwikkeling van het kind zelf. De Sphinx 300 Kids-serie ondersteunt daarom kinderen bij het spelenderwijs ontwikkelen van hun lichaamsverzorging. De nieuwe closetzitting binnen deze serie, met de vormgeving die lijkt op een schildpad, past binnen de belevingswereld van de kleine gebruiker en nodigt uit tot zelfstandig toiletgebruik.

Turtle
Het aan de voorzijde gebogen deksel van de nieuwe closetzitting Turtle is eenvoudig te openen en voorkomt dat de kleine vingertjes beklemd kunnen raken. Verder kan het kind zich door de vorm van de closetzitting ook aan de zijkanten van de closetzitting makkelijk vasthouden, waardoor het zich zekerder en veiliger kan voelen. De uitvoering en de vormgeving vereenvoudigen het schoonmaken en zorgen dus voor een betere hygiëne.

Drie uitvoeringen in vier kleuren

Toiletzitting Sphinx 300 kids-serie Turtle
De nieuwe Sphinx 300 Kids Turtle closetzitting is beschikbaar in drie versies: een closetzitting met deksel, een closetzitting met deksel inclusief soft closing mechanisme en een variant zonder deksel. Deze closetzittingen zijn verkrijgbaar in de basiskleur wit, maar ook in stralend rood, geel en fel groen. Het gewelfde ‘pantser’ van het deksel staat niet alleen leuk, maar maakt het openen ervan makkelijker. Samen met bijvoorbeeld het populaire kindercloset met ‘leeuwepoten’ uit de 300 Kids serie vormen de nieuwe Turtle zittingen een vrolijk geheel.

Kids-serie van Sphinx
De nieuwe kinderzitting is onderdeel van de Sphinx 300 Kids-serie. Deze serie draagt bij aan de ontwikkeling van het kind op het gebied van lichamelijke verzorging en neemt het personeel van kleuterscholen en crèches veel werk uit handen. Elk onderdeel uit de Sphinx 300 Kids-serie, van wastafel tot kraan en closet, is afgestemd op kindvriendelijkheid, zowel op het gebied van het vrolijke design als van functionaliteit.

Brochure over Sphinx 300 Kids Turtle closetzitting is méér dan kindvriendelijk aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP