Pure luxe met de ACO ShowerDrain Walk-in

Uit de douche stappen en de badkamervloer toch droog houden; dat is een geweldige ervaring. Het luxe rooster van de exclusieve walk-in is gemaakt van waterbestendig geolied hardhout. Deze is geplaatst in een rvs opvangbak. De Walk-in kan worden geplaatst bij de ingang van de douche, maar ook voor de wastafel of bij het bad. Water wat je meeneemt vanonder de douche wordt op deze manier opgevangen en afgevoerd.

ACO showerdrain Walk-in

Comfort en veiligheid

Wanneer u na het douchen de doucheruimte verlaat om u af te drogen, vormt zich een spoor van waterdruppels op de badkamer vloer. Dit levert onveilige situaties op, met het risico op glijpartijen in de badkamer. Één van de meest voorkomende ongelukken in huis. Het gebruik van een losse antislipmat om dit te voorkomen is niet de oplossing. Deze vormt ook een obstakel en ziet er bovendien niet aantrekkelijk uit. Ook het gebruik van een badkamermat is niet de oplossing. Als deze nat is wordt het oncomfortabel om op te staan. ACO introduceert een nieuwe oplossing, de ACO ShowerDrain Walk-in.

Geen afvoerput nodig

De Walk-in bestaat uit twee onderdelen; een RVS bak. Deze wordt in de badkamervloer ingebouwd, met daarin voor veiligheid, comfort en esthetica een geschuurd houten rooster. Na het douchen kan op dit rooster worden afgedroogd, waarbij het lekwater wordt opgevangen door de Walk-in. Optioneel kan de Walk-in worden voorzien van een afvoerput, maar over het algemeen is de verdamping voldoende om het lekwater dat de Walk-in opvangt, af te voeren.

ACO Showerdrain 

Brochure over Pure luxe met de ACO ShowerDrain Walk-in aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP